![]() |
|
Jak na zdanění příjmů montážníkaAhoj, chtěl bych poradit jak lépe zdanit příjmy sat a dvbt montážníka... je lepší paušálně a to 60 nebo 80%? (jsem elktrikář) lze to považovat za řemeslo?...nebo příjmy a náklady?..mám tuto činnost jako vedlejšák..díky někomu zběhlému v tom finančním guláši.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníkamam to taky jako vedlejšák ale dělá mi to učetní sám se v tom neorientuju.loni jsem to měl příjmy a náklady.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníka80% to je dobrý,pozor,to je móóóć dobrý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 323 |
![]() |
|
Pájíkpro Tvůj vedlejšák R^ vždy jenom příjmy a náklady,zde to můžeš upravit tak,že jim moc nedáš,třeba cesťáky autem,to Ti nikdo nedokáže a ani se v tom nehrabou,jinak bys hochu ostruhal!!!Stát si peníze nezaslouží,rozhazuje a neumí s nimi hospodařit,Ty však jako soukromá osoba ano. :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
herypokud jsi zdravej, pak je z tebe, soukromník nesoukromník, rázem hospodář mizernej |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
Nezapomeňsi odečíst i dárcovství krve!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 911 |
![]() |
|
knawiZa posledních 20 let jsem stát nepotřeboval na nic,jenom mě komplikuje život a práci svými nesmysli v zákonech a stále otravuje nesmyslnými kontrolami a nározy, které vydává a stále jen ze mě tahá peníze,který vydává na blbosti a lenochy, naši poslanci/chytráci/by chtěli jen naše lidi oškubat jak husu.Dělám ve své profesi se zákony a paragrafy a musím se někdy divit,na jaké hovadiny zde naši jako je PAROLEK příjdou. Ve Švycarsku už by s nimi byl krátký proces/politický důchod/Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníka@hery R^ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníkaMáš recht. Je to pravda ,sú to zloději. Ahoj Herypromiň minule ten telefón. Byla to zhoda jmén!!! :))) R^ :)) |
Kysučan
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníkahery a podobní: škoda, že se trošku nazamyslíte, nad moderní rolí státu, nemyslím tu z Anglie 18.stol., která se tady paradoxně propaguje nejčastěji těmi, kteří za sebou nemají tak prokaptalistickou minulost (svojí nebo rodinnou). samozřejmě, předpokladem je, že se dobře chytli a že je jim stát, dokud je jim dobře, u zadku. nemyslet ňa to je bud pýcha, hamižnost. anebo to neumíte? ahoj hery a nezlob mě! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
Knawito je tak vždy,všichni ti rádoby podnikatelé nechcou platit,ale když se něco po.ere,tak Státe dej/viz.Mital ap/,důchody do soukr.rukou-máme málo tunelů,kdo to překryje-stát,Paroulek mi k srdci nepřirost,moc a zbytečně rozhazuje,ale ta kmotrovská/čti mafiánská/Topolova banda ať radši maže na nějaké ostrovy.V Ohňové zemi je útesů ještě dost!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 911 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníkaSmaryja Jozef,smaryja Johan... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jak na zdanění příjmů montážníkaAž daš na daniach toľko milionov koľko som dal ja ,tak by si sa inak ozýval. Nemám rád chytrákov,ktorý dávajú rozumy a sami si nevidia ďalej ako na špičku svojho nosa. Rv :laughing: :bomb: |
Kysučan
![]() |
|
KysučanRaději už tu nepiš ,protože -keby si dal toĺko milionov- tak tu nepíšeš ani já nemám rád takové chytráky :fuming: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
MisutPrepáč, nemyslel som to zle. Ale mńa to trochu vytočilo. Nechcem robiť chytrého. Podnikám od roku 1990 a viem koľko som dal štátu a koľko mi pomohol štát v mojom podnikáni. Asi vieš čo som chcel tým povedať. Asi som sa zle vyjadril v predošlom článku. :)) |
Kysučan
![]() |
|
KysučanOK - napsal jsem tu zpávu na mnoho řádků a smazal,jestli jsi na mém Skype jako myslím,že jo,probereme to tady to je na .... :fuming: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
MisutOzvem sa večer. včera som to už zabalil. ahoj :) |
Kysučan
![]() |
|
![]() |