Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nemohu ladit frekvenci 12109

Nedá se naladit tato frekvence 12109 Astra 3. Ladění se zasekne pokaždé na 24% a Comag SL90 zatuhne.Musím ho vypnout ze šťávy.Někde na netu byl zběžně zaznamenán stejný problém při pokusech Skylinku s novým kódováním někdy v prosinci.Ale řešení jsem nezjistil.Z podpory se zatím neozvali.A týká se to pouze tohoto tranďáku.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nemohu ladit frekvenci 12109

úplně stejný problém jsem řešil včera, jen to byl model Comag SL100. Prostě to nejde, čekám, až se někdo ozve, kdo poradí, díky

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

jako pozor, i když jsem celkem optimista, cítím, že s přechodem na Irdeto Plsys budou problémy. Dnes už se např.ví, že TechniSaty s novou Irdeto kartou mají problém - prostě nehrajou. Za pár měsíců se budou prodávat pouze nové karty Irdeto Plsys u CS Linku i u Skylinku a pokud bude tou dobou mít někdo z prodejců skladem ještě tyto současné sat.receivery, budou problémy. Mrzí mě to, doufal jsem v neviditelný přechod k Irdetu. Zdá se, že bude viditelný dost.

Dejf

Odpověď z podpory

"Dobrý den,
nový kodovací systém PiSys je již součástí všech programů - s Vaším problémem toto tedy nesouvisí. Navíc - programy se ladí bez ohledu na to, který kodovací systém je v nich obsažen."
Ovšem že to do prosince, kdy jsem ladil naposledy fungovalo spolehlivě asi nikomu v podpoře nevysvětlím. :fuming:

jerry00

Odpovedali spravne...naladit to musis,ci je tam Irdeto,Mediaguard,Conax..problem moze byt akurat pri dekodovani

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Byla by obrovská náhoda, kdyby jenom nám dvou to naladit nešlo. Naladěno jsem už tento tr.měl, jen jsem pouze chtěl nechat tímto přeladěním přepsat ID kartu z Bebe HD na STV3 HD, ale prostě se to na 24% zaseklo. Chyba bude jinde....

Dejf

To je právě to ono, já tohle taky naladěno mám od té změny z 10070 na 12109 tedy někdy od prosince.Teď jsem jen potřeboval doladit STV3HD a vono hovňo hey.Jenže teď abych se bál chtít přeladit celý satelit.Já to prostě vidím na to, že dekodér již naladěnou stanici nějak rozpozná, ale když donde na nové ladění tak Cl modul Irdeto si nedokáže rozpoznat kódování a zasekne se.

jerry00

To: jerryOO

Tady je software již s pozicí STV3 HD. Obdržel jsem jí dnes od zástupce Comagu pro ČR a dal jsem to na své stránky.Pomůže to.
http://www.digitalnichodsko.estranky.cz/archiv/uploaded/30 R^

Dejf

Problém s naladěním tohoto transporderu mají softy S2 E 1.. Terminál, vyskoušej jiný soft,mělo by to jít.

andrikos
Registrace: 1/2007

Firmware pro SL90

origoš i upravované najdete na http://www.comag.tv/index.php?act=category&id=10 , kdyby někdo potřeboval. :)

jerry00

Nj kvalita za rozumnou cenu...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Ano jde to naladit s softem E146 Fixed S2SL100 s tím jsem proskenoval celou Astru 23,5 (comag sl100hd)

JANIK111
Registrace: 10/2008

re.

vymaž si pár zakodovaných programu kreré nepoužíváš a zkus preskenovat

vaclav
Registrace: 1/2005

tp 12109/comag sl100hd

zdravím, stejný problém jsem tu řešil před pár týdny. Poradili mi tu kolegové přehrát sw, nyní vše bez problémů chodí se sw. S2_SL100_20A_146 (viz www comag.tv). Navíc je nyní přepínání programů na Comagu rychlejší, nabíhá History HD bez problémů, jde i ITV HD. Jenom DokuCS mne nějak neoslovil (připadám si jako před 25 lety ... a nemám z toho dobrý pocit).

hujer2
Registrace: 1/2010

hujer

EPG CZ je OK?

sirda
Registrace: 11/2006

To Delf

Tak bohužel firmware od vás není určen pro můj přístroj. Já mám Comag SL90 s jedním skartem.

jerry00

Fw z SL 100 nejde použít pro SL90.

sirda
Registrace: 11/2006

Já idiot

Jsem dal na radu a přeflákal jsem nějaké ty firmwéry, aby po pár neúspěšných pokusech, kdy sice naladit vše šlo,ale naše nevolné programy byly nějak všechny zakódované, ,špatně běhala čeština.. Tak jsem se vrátil k originálnímu a zase jako obvykle, když donde na tranďák 12106- šlus,konec,ende,finito. Takže než jsem začal měl jsem Novu HD i TV3 HD a teď mám starů p------čůůůů :fuming: :fuming:

jerry00

Tak se mi to podařilo zachránit.Před pokusy jsem si omylem zálohoval seznam stanic.Při pokusech s firmwary mi to nešlo nikdy z této zálohy načíst( hláška že je příliš velká). Tak jsem ji smazal. Po obnově orig. firmwaru jsem smazanou zálohu prog. zachránil a s origo firmwarem to obnovit šlo. A oba programy mi zase jdou??? Takže naladit nejdou ale hrajou???? Tak co to je koninu ;P

jerry00

Frekvence 12109

Tento firmware z odkazu http://www.digitalnichodsko.estranky.cz/archiv/uploaded/30
funguje !!! Frekvence jde naladit bez problémů.

skvrnany
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra