Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Jakou TV

Ahoj odborníci,do jaké TV v dnešní době jít - LCD,Plazmy nebo Led TV? Nebo počkat na něco nového? Díky.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou TV

Počkej na něco nového. Za chvíli se dovíš, že šunty jsou všechny.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

nie som odbornik ale mam len vlasne skusenosti mam DIGI a plazmu panasonic p42x10y a obraz sa da celkom pozerat Divix filmi este o nieco lepsie DOPORUCUJEM

PALO100
Registrace: 11/2009

to grower: No a máš to, Digi a levnou plazmu k tomu... To bude pokoukáníčko ;)
:crying:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Já být Tebou,tak počkám na OLED a potom to bude možná ono. Kdy to bude,ale nikdo neví a ještě než to bude,tak být Tebou pořádně šetřím,protože to bude ranec peněz.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

To zase bude flame,

kazdy ti rekne, ze to co ma doma je nejlepsi. :)
V prvni rade musis rict, do kolika penez a jake uhlopricky ma televize byt. Pokud se budeme bavit napr. o lacine TV do 30 tisic a 42", tak jednoznacne plasmu.
Soucasna LED TV je obycejne LCD, pouze ma LED podsviceni. Tjejim plusem je rovnomerne podsviceni a nizsi spotreba v porovnani s "LCD", jinak ma same nectnosti jako "LCD".
S plasmou Panasonic, at uz HD ready ci HD neudelas chybu.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Já to nebudu radit nic ,ale v globu mají akci za 12 litrů ...no nekup to :laughing: :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Ak chceš niečo kúpiť, tak nečakaj, lebo budeš stále len čakať a čakať a nikdy nič nebudeš mať.Vyber si zo súčasnej ponuky, existuje dosť kvalitných TV. A zásadne nedaj na zarytých "plazmystov" alebo zarytých "LCDakov". Kvalitný TV ale niečo stojí. Ja osobne som bol po prečítaní rôznych názorov presvedčený, že kúpim určitý typ TV a po veľa návštevách predajní a porovnávaní obrazu z kvalitnejších aj menej kvalitných zdrojov som nakoniec kúpil ten "druhý" typ TV. V prvom rade si musíš určiť kolko penazí do toho chceš investovať a akú uhlopriečku chceš a potom porovnávaj. ZaručujemTi, že budeš mať problém vybrať medzi plazmou a LCD, rozdiel nie je taký obrovský, ako sa to tu často prezentuje. Ver svojim očiam

niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare

rogi
Registrace: 7/2005

LCD

Pár dní mám doma Samsung UE46B8000XW a k tomu Skylink.
Native HD je nádhera..napr. tenis z Australie či Africký pohár vo futbale alebo zápas hviezd KHL to bol zážitok pozerať. OH budú v tejto kvalite takisto MS vo futbale či Tour de France...pozerať na programy v SD kvalite je už iné café...nie je to olejomalba a ten skok z HD na SD je skutočne obrovský, asi ako dakedy z čierno-bielej TV na farbu... na dobré si človek ľahko zvykne ale žiaľ tých HD programov je málo, ale určite ich bude pribúdať. Nakúpil som hromadu blu-ray diskov, vätšina prírod. filmy z dielne BBC a to je vážne nádhera.
Kamoš má plazmu a uznal že ten tenis či futbal bol oveľa lepší obraz na mojom LCD, kedže večer filmy moc nepozerám tak LCD je v tomto prípade lepšia než plazma. To je môj názor.

igor61
Registrace: 1/2010

Ale ty nemáš doma LCD ale LED a ještě 200 hz,tak tu nesrovnávej jabky s hruškama to ani nevíš co máš doma.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Jakou TV

No chci koupit něco kolem 42" v HD. Má cenu jít do 100Hz a více? Získám tím na kvalitě zobrazení?

grower

grower

VŠECHNO je 100Hz a více...

A proč se prostě nekoukneš do nějakého elektra. Tam ty krámy uvidíš na vlastní oči. Tady nic nevykoukáš. Zakládat tady taková vlákna znamená téměř okamžitý boj mezi plazmáky a těmi co si vybrali špatně
:-D

Martin79
Registrace: 7/2008

Mám zkušenost

s plazmou/42px80/ i lcd/82lg/,u těchto levných přistrojů vyhrává plazma,obojí krmeno cs-sky link,obraz na lcd mi připadá jakoby dobarvený,plazma je na tom o hodně líp,vlastním 14 dnů HD stb/optibox aligátor/a poprvé jsem využil emu, naladil nechvalně známý paket,obraz je horší než cs-sky,ale taková hruza jak to zde někteří ventilují,to není,takže doporučuji plazmu,nejlépe panasonic!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko: jj není to tak špatné, hlavně ten formát 4:3 je pro plazmu ideální a vůbec jí nevadí... naopak ve čtyřech směrech od středu nevypaluje... ;)
martin79: hlavně, že máš dobře vybráno... :O

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Pokud nebudes TV pouzivat na hrani her apod, tak klidne skoc do nejake plazmy, ale kvalitni, nee zadne za 10-15tis.Cernou barvu ti lepe ukaze plazma, ale dnesni drahe LED TV se tomu taky vyrovnaji, je to otazka penez, ostatne jako vzdy:))

ladys
Registrace: 10/2009

Peněženka a vlastní oči

jsou nejlepší rádci. Připomíná mi to souseda. "Chci si koupit auto, počkám až bude na vodík!"

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Samorost

R^ R^ R^ R^ R^ R^

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

V polském Mediamarktu:

LED tv : LG 42 SL 9000 - 22750 kč

Mediaexpert:

Plazma tv : Panasonic TX PS 42S10ES - 16900 kč

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

celkem ujde,to co ty hledáš palzma LG 42PQ6000 ,LCD Philips 32PFL9604H ,LCD-led LG 42SL9000 .Tohle mají bráchové + DIGI a já osobně bych doporučil tyhle mašinky,podle toho kolik chceš investovat,já mám doma plazmu LG 60PS7000 a LED SHARP LC-52LE700E jsem apsolutně spokojený.

Radim
Registrace: 1/2006

a ked uz si vyberes jedno alebo druhe tak ked plazmu tak Panasonic a ked LED tak Sharp alebo Samsung.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Jakou TV

Na řadě jsou sprchy a televize ...
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropska-unie/clanek.phtml?id=660034 :lookaround:

mini
Registrace: 7/2009

Proti gustu žádněj dišputát...

Přidám kousek z praxe.
Tchýně chtěla vyměnit staré CRT 55cm za něco většího, co už bude mít "ten digitál". Nakonek v "akci" koupila Sama 32B530 a že jí to mám naladit. Tak jsem naladil programy a zkusil naštelovat obraz, aby byl co nejvěrnější a podobný mé plasmě.
Když se to skoro podařilo (byl jsem překvapen, že i za ty prachy to zobrazuje docela slušně), tak řekla: no...je to takový ňáký vyblitý... takže jsem ji tam dal zpátky omalovánky a tchýně jásala jak je to nádhernej vobrázek, "jak fotka"...

Takže všechny zdejší rady jsou tak říkajíc hraběcí.

HaryFotr
Registrace: 2/2006

Čago,přidam reakci. Poridil jsem si plazmu samsung ps42b450 a jsem spokojen. Nejdrive jsem si nemohl zvyknout,ze obraz je pres den ponekud sedivy oproti lcd,ale vecer je to bomba. Lcd mi pripada takove umele,ale to je vec nazoru. Ja jsem s plazmou spokojen a za 14tisic neberto.

Romandurk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra