![]() |
|
CS link verzus Sky linkZdravím páni a dámy, chcem si kúpiť novú kartu na príjem programov hlavne v HD ako Nova HD alebo ČT HD, poradťe ktorá je výhodnejšia: CS Link alebo SDky link? ktorá sa oplatí, samozrejme si ju zaregistrujem na CZ občana. díky.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkNejlepším řešením je koupit obě dvě.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkPouze na tyto dva programy je to téměř jedno. Stačí se jen rozhodnout, zda chceš sledovat z 12109 či 12070.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkjednu registrovanú na SK občana už mám, ale jedná sa mi o to mať tzv. kartu pre HD príjem z registráciou pre ČR aj do budúcna ak by sa náhodou niečo nepredvídané udialo. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkA nechceš poradit i barvu ponožek na zítra?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkNeexistuje ideální rada. Dnes je nabídka HD programů u Skylinku širší, zítra může být Skylink na dlažbě.Kup si obě a máš klid. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Tomik 535keby si bol taký zlatý, a poradil aj v tomto smere, červené alebo super zelené? čo ty na to pre ktorú sa rozhodnúť? jedná sa mi o nákup v obchode nebudú moc "kričať" tie červené???? Máš napísať koninu radšej sa pošpáraj na minútu v nose. ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkJestli chceš, jednu ti pošlu. Doporučená cena je 2199,-, ale tobě ji pošlu za 2198 i spoštovným. Je opravdu nejlepší, věř mi.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik 535dík, si zlatý ja ju mám za 56 Euro Cs link a 59 Euro Sky lin standard HD.Ešte otázočka na staršej karte GITAL pre SK momentálne Nova HD a ČT HD by išli? Nemám možnosť preveriť, momentálne. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
TamiPri tarife Neplacene programy bez omezeni a zaplateni na Novu HD - sliČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkTami, pokud nemas zaujem o HD balik, tak by som kupil CsLink kartunech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexvlastne v tomto máš aj pravdu, pre príjem Nova HD a ČT HD je dobrá Cs link a Hd balík si môžem spustiť aj na staršej modrej Sky link karte.jasné, dík R^ 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamia hlavne tiez mozes u Cslinku ked tak si predplatit ten ktory program respektive mix programov ... ale na to skalny Skylink priaznivci este neprisli... snad casom pridu :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
...jejda, sorry za ten pravopis :laughing:Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linko.k. viem si domyslieť R^ :laughing: :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkPRO SaxoTy myslíš že je u skylinku nabýdka HD programů dobrá. Pro mne apsolutně ne . Z těch 7 programů se nechá koukat tak na dva zbytek není v češtině , nebo pro děti , komorný koncert atd. . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkTohle téma mi připomíná název jednoho tuším francouzského filmu Ještě větší bl................................doufali :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Řešeníje na tobě,ale opravdu je nejjednodušší mít 2 karty,mám modrou skylink/bez HD,ale je možná /,cslink+ akt.HD ZA 200KČ/,víc nepotřebuješ:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkA co bys tam chtěl 10 sportovních kanálu v HD,5 kanálu p.o.r.n.a v DH ,7 filmových kanálu v HD a nelépe vše zadarmo ,pokud nebude na Nova Sport HD P.L. tak si mužeš odškrknout další protože koukat na khl na hd to radši přepínám na sd verzi.A dabing tam si myslím chybí pouze u Discovery hd a ted od tebe čekám radu kde si to v české republice mužu předplatit ze satu levněji nebo z lepší nabídkou a vše lokalizované do češtiny,nebo aspon samostatně at nemusím mít celý balíček. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkkvůli 2 programům nebudu dělat Skylinku sponzora pokud ty to chceš tak si to kup . Já počkám až tam přibyde více kvalitných HD a klidni si i připlatím třeba 500 kč .Mě stačí koukat třeba i na eurosport SD na 19.3 ASTRA. Proto radši si nechávám digi tv tam je to o trochu horší ale velice dobrý programy.To si radši budu platit DIGI TV než 2 dobrý HD programy . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkStando, ,,o trochu horší´´ ? Si děláš srandu, co? :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: CS link verzus Sky linkAlfasex, ty jsi také dobrý vtipálek. Ty, jakožto skalní příznivec CS Linku jsi ještě nepřišel na to že to je banda podvodníků. Divím se že jsi na to časem nepřišel. :scared: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKad1) pozor na jazyk, nemylte si vyjadreni nazoru s poskodzovanim dobreho jmena fyad2) priznivec Cs Linku? no to jsou mi veci todle, uz jsem byl i UPC priznivec, mozna mi nekdo napise nekde ze Skylink priznivec ... jednoduse nemam rad, kdyz se tady tlachaji blbosti, a fakt je ten, ze Cslink je v ramci czsk platforem co se tyce abonence toho nebo onoho CISLO 1, a muze si tady rikat kdo chce co chce (jinak kdo tvrdi opak je slusne receno blbec ... at si spocita 2 a 2) ad3) podvodnik? vy jsem asi nesvojpravni nebo fakt nevim, kdyz s nekym neco uzaviram tak si asi proctu podminky... a pak nemusim na internetu vypisovat tzv "kecy" ... hold kdyz koupite 5dnovej chleba v kramu, taky nejdete na internet aby jste se s tym pochlubil, ale jdete do dany prodejny (za lidskou blbost se jak se rika plati, a za to ta ktera fy nemuze ... hold kdyz to nejde po dobrem tak to treba napsat pro menej chapave po zlem... cilem kazdy fy je ZISK, tak si to laskave uvedomte...nikdo nedela charitu) at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
![]() |