Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Technisat Digit hd8-SX - zatuhnutí.

Tak ho testuji a není vše popsáno v recenzi od p. ing M. Švehlíka na zde na parabole - viz TV digitalně.cz.. V menu jsem mu zadal povel "technik HDMI" - zap. a zatuhnul. !!! Nezamrznul !!! Na DO tlačítkach NIC jen OK zafungovalo a najelo ČT 1 HD a dál nic - tak tohle se mi STR1 nestalo - "si borče děláš "kozy".".To mě Ti vývojáři z Dráždan s--ou. Tak Ti dám školu podle Stronga - jo vzpamatoval se, a dával mi hlášku jak když nabírá po OTA SW. - "co blbneš je 00.30 hodin a do 04.00 máš čas", dostal odpal,a začál fungovat . Restart nebyl potřeba - potom OK - možná o proti SD moc rychle povely za sebou.

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Digit hd8-SX - zatuhnutí.

Je to otazka pouziteho FW, je potreba si uvedomit KDY ta recence byla psana s JAKYM FW a to je tam jasne uvedeno.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

chovej se k němu jak trabantovi :laughing: :laughing: jinak pozor od nás kluci to nechtějí opravovat.Říkají běž si s tím kryplem někam,i Zorbas je vysazenej,moc je rád nemá!!! :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ne pánové, rozumě, má ho týden a modul na CRW mám od středy a i když jsem uvažoval o Vantage, tak jsem zůstal věrný Technisatu. No jinak - je to stroječk zá cca 7.00O,- kč, já dělám servisního technika na parkovací automaty a tam ,když vyndám zákadní "jak PC.el. panel" za 60.OOO,- kč a měním E-pronky + inicalizace - tak už dost přemýšlím a jde o prachy - mi chybu jako poslancům neodpustěj. R^

CES

Promiň - doplněk. 007

Slušně, nejsem žádnej el. borec, jsem strojař a učím se od Vás. To mám hobby - už 37 let.

CES

Já jsem to tak nemyslel,že bych chtěl tento přístroj nějak svými výroky poškodit.Vím co umí,měl jsem ho tady taky.
Pro běžného člověka,který příjde po práci domů,chce kouknout pěkný program v HD,nebo si něco nahrát na HDD vše OK,pro takového člověka jiný přístroj snad nemůžu vzhledem ke kvalitě obrazu a snadné ovladatelnosti přístroje doporučit.
Mám však k tomuto přístroji své vlastní výhrady,nebudu se o nich rozepisovat,protože to nemá cenu./už jsem je někdy uváděl/Mám jiné představy o sat.příjmech a používání HD přístrojů přes sharing,karty,moduly EMU atd./I přes nahrávání HDD jeden program koukám,jeden nahrávám ,a třetí naprogramovaný začíná.To je o něčem jiném,jako třeba VANTAGE 8000S HD.OCTAGON 1018HD atd.To je o třídu výše!!!!!!a o to jde.
:8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery

Kamaráde- no nechal si od poloamatéra dost líbit, je to tam dáno a nezkolaboval. R^ R^ :laughing:

CES

CES

Však buď rád,co jsem testoval přístroje HD ,jsou to všechny chytré mašinky,už nesežerou všechno co jim dáš,včas Tě upozorní,jejich HW a mikroprocesory jsou na urovni,buďme rádi,víš co by jich jinak bylo už u ZORBASE na opravě,takhle i ten ,který to nezná tam nedostane co by chtěl a co tam nepatří,včas ho to upozorní a nepustí to do útrob přístroje :8) R^

hery

hery

Někdo má problém dostat do přístrojů i to co tam patří ..,ale to je už jiná káva :laughing: :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Karlos1

není co dodat :8) R^ ok příspěvek od Tebe.

hery

No chlapi, jasně a dík Vám všem co, si tu rozumě poradíme. R^ CES.

CES

Ces

Ptáš se na"technik HDMI" takže funguje normálně-žádné zatuhnutí či zamrznutí.Měl sem to aktivovaný ale vypnul sem si to protože nechci aby takto pracoval to znamená že při každém vypnutí sat. se vypíná tv do standby a to já nechci.Já se třeba chci dívat na DBVT,či DK. a to znamená znova zapínat tv,takže sem aktivitu výrobce já nepochpil.Při zatuhnutí či zamrznutí podrž cca 5sec vypínací tlačítko na dálce či přijímači a přijímač se normálně nastartuje a maká dál. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Moc dík Ti za info. R^

CES

Já podobný problém také nemám - vše chdodí jak má. Ale nemám nejnovější fw, používám starší s podporou PVR.

xroman
Registrace: 7/2006

Ještě k předchozímu - omlouvám se, já nemám Technisat HD8-SX, ale HD8-S.

xroman
Registrace: 7/2006

CES

Citiji:možná o proti SD moc rychle povely za sebou-to na to nemá žádný vliv.Podobná věc se řešila či řeší na tvfr..k.cz pod názvem "Zamrzávání programů HD" R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra