Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pls,nezakládejte nová témata Skylink,vypnutí karty

"soukromou" cestou jsem redakci požádal o vyjádření, proč bylo téma smazáno ( a řada dalších),nesouhlasím s argumenty 007. Doufám, že se něco dozvím, zatím nic, ale je to jen pár hodin, dejme jim čas... Mimochdem, mohl bys mi, Vlado Fogo prosím vysvětlit, jak by měl fungovat nezávislý, nestranný DISKUSNÍ server o satelitním vysílání? Myslel jsem si, že např témat, které se týká klientů velké společnosti provozujících PAY TV, kdy jim hrozí, že budou deaktivováni na takový server patří. Asi jsem se mýlil, že??? Bože, to je materiál........

Bloud
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pls,nezakládejte nová témata Skylink,vypnu...

mimochodem, jsou i jiná CS sat fora, kde se na toto téma dá diskutovat...

Bloud
Registrace: 2/2006

RE: Pls,nezakládejte nová témata Skylink,vypnu...

ach bože , to nemôžeš plakať na jednom mieste ? Kto má po tebe potom upratovať ? Hranica dementných príspevkov sa blíži k 60 %. Chutí ti jesť ? máš kde bývať ? Je zakázané ( prečítaj si pravidla sú nové) spamovať a podobne. V pravidlách by malo byť aj napísané ,že pod vplyvom omamných látok by si nemal sadať za počítač.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

Zrovna na tebe jsme tu čekali-běž radši dát králikům :)))

donkarlos
Registrace: 2/2008

donkarlos

díky za pochvalu.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Bloud

muzes todle resit primo s kompetentnimi lidmi od fy Skylink...

kdyz nak nedovedes todle pochopit, tak hold vrat se zpatky do skoly a zadej zapisani do 1 rocniku ZS...

at se dari, ahoj... ;)

heh, jinak nazornej priklad, kdyz se nema vytahovat neco co nepatri na oci verejnosti, no co stalo se, svet se nezhrouti

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Bloud

Odpovim ti ja misto redakce: Mas okamziteho padaka za znovuzakladani stejnych nesmyslnych vlaken a nedodrzovani pokynu admina! VF ti nebude nic vyvetlovat, protoze ve tvem pripade by to nemelo smysl.

oneeeee: Diky za podporu! Je videt, ze je tady rada normalnich ctenaru, kteri nesednou na lep kazdemu provokaterovi.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra