![]() |
|
Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!Cim jsem se provinil, ze bylo me tema odstraneno? Citoval jsem oficialni zpravu zverejnenou na strankach Skylinku. Neni nad objektivni pristup, ze??? |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
Co si o tom myslet?Proc tema zmizelo? Nic jsem si nevymyslel, vse bylo z ofic. zdroju. Pokud mam chapat Parabolu.cz jako seriozni server, pak bych cekal nejake vyjadreni, abchom predesli nejakym dohadum. Dovedu si napr. predstavit, ze v ekonomickem zajmu nechcete, aby se zde toto probiralo, ale kdyz to tema zmizi bez vysvetleni, podpori se jen fantazie a spekulace.... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!Znamená to aso to že komanči ještě nevymřeli :))) |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!tqaky mě to zajímá proč se tak staloT90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!Tady nejde o život - tak klid. CO TO MÁ ZNAMENAT ?!!! Bych adresoval na !!!www.vlada.cz. !!!! R^ - :fuming: :fuming: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
BloudPanom zo Skylinku sa to asi nepaciloČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
re:Nebyla to otevřená PR zpráva,bylo to něco jako interní sdělení,což jsi jak se zdá nepochopil.Já jsem měl v emailu pouze odkaz na novinku v partnerské sekci,nebylo to vyvěšené na hlavní všem přístupné straně,takže to beru jako interní zprávu.Jen docílíš toho,že Skylink bude méně komunikovat s partnery třeba o novinkách. RvKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!"že karty Skylink vztahující se k neuhrazeným fakturám budeme postupně deaktivovat."Z toho oznamenia je jasne,ze o dalsom kroku uz bolo rozhodnute .. a preto o tomto kroku mali byt informovani aj postihnuti majitelia kariet (pretoze karty by boli deaktivovane prave im)...stalo sa tak???Je tu nejaky majitel niektorej serie kariet,ktora bola spomenuta?? Ak nie,tak to nevypoveda nic dobre o firme Skylink. Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Redakce,CO TO MA ZNAMENAT?!!!!!Tema jsem vymazal ja. Jediny lubbik to pochopil, bylo interni sdeleni pro partnery Skylinku, aby si dali pozor, nikoliv pro nejake diskuse u nas na serveru. Skylink neni firma typu Matka Tereza, takze je jasne, ze sve zbozi a sluzby chce radne zaplatit!! Kdo tak necini, tak se samozrejme vystavuje riziku postihu!Kazen a poradek je to hlavni!
Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 06.02.2010, 11:57.07
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
![]() |