Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson Ariva 100?

Ahoj všichni Fergusoňáci. Z důvodu nedostatku svého času prosím o radu zkušenější s Arivou 100. Volal mi známý s dotazem, že po 3 dnech od zapojení se mu Ariva po zapnutí sama restartuje a nic s tím neudělá. Setkal jste se s tím někdo. Zatím se mi to ještě u více jak 20 prodaných kousků nestalo. Děkuji.

barak200
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson Ariva 100?

Doporučujem vymazať všetky programy a opatovne ich tam ručne naladiť. Vypadá to že tam mal natiahnutú databazu programov ktora bola vytvorená pre iné čislo softweru.

PaliK
Registrace: 3/2006

RE :

Doporučuji tovární nastavení , přehrát SW a znovu naskenovat družici .

djpablocz
Registrace: 8/2007

pro pobaveni

http://www.aukro.cz/item913164453_ferguson_ariva_100_hdtv_digi_tv_zdarma.html :bigeyes:

uai1
Registrace: 10/2007

poslat novy firmware po kabli a ziadny stary setting tam nervat

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Ahoj, jeste dotazek k tomu fergusonu. Nic do nej nebylo nahrano, je tam origos software z vyroby. Jde me o to, jestli tam mam neco zkusit znamemu nahrat nebo je problem nekde jinde. Prosim Babuie o pomoc. Dekuji

barak200
Registrace: 2/2007

Zkusil bych odpojit koax nebo při zapnutí neustále přepínat na jiný program. Mě se něco podobného stalo u Arivy200, přepnul jsem na jakýsi program a následoval reset. Pokud to nepomůže, přehrát přes RS232 FW, pokud ani to ne, asi HW závada.

zdec
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra