Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Editor

Ve kterým editoru se dá otevřít nebo aspoň prohlídnout FW s příponou .bin
Hledal jsem ale nic kloudnýho jsem nenašel dík.

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Editor

v hex editoru. např. HEX workshop

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

Dík zrovna na to koukám, ale nic moc mi to neřiká. :O

slapet

mně taky ne. ale kdyby sis našel návod jak spočítat checksum speciálně pro ten určitej přijímač, tak si můžeš změnit názvy položek v menu. třeba

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Myslel jsem si, že se z toho dá laicky vyčíst třeba jaký jsou tam zadaný providři jenže než bych to nastudoval tak bych byl šedivej a v důchodu.

slapet

to se dá. třeba podle softcamu, tam jsou RSA klíče pro jednotlivý pakety a ty tam můžeš normálně najít.

vortimond

ale v tom softcamu jsou vlastně jenom pro Nagravision. takhle jsme právě věděli na jakejch resívrech bude chodit digi v emu, ještě než byly tenkrát před lety public klíče

vortimond

No právě, že jsem podle softcamu hledal třeba TV globo tak jsem to nahrál do stroje pak najel na providera zadal keys a nic. Pak jsem se dozvěděl, že to musí být už ve FW stroje aby se to rozběhlo tak z toho důvodu jsem se do toho chtěl podívat který soft to podporuje.

slapet

No taky v Total Commanderu,označit a zvolit F3...ale nevím co ti to pomůže,já to využívám hodně,dozvíš se plno zajímavých informací.

Harnadek
Registrace: 6/2009

@Harnadek

Právě proto jsem se ptal v čem se to dá prohlížet abych se dozvěděl informace o FW co mám v sat přijímači.

slapet

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra