![]() |
|
Opticum 4060 CX PlusAhoj, prosím o radu.Jedná se o satelitní příjmač Opticum 4060 CX Plus. Zjistil jsem, že má čtečku CONAX. Existuje do něj software se čtečkou Cryptoworks? Potřebuju, aby tam jela karta skylink. Díky. |
MACHALA
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
Super otazkaJa sa chcem este opytat ci mi pojde na nom TT karta/je rozdiel medzi Cryptoworks na TT a Skylink pri pripadnom nahravani/,ale treba daco nahravat.A aky je rozdiel medzi 4060cx a 4160cx? |
leksus
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Opticum 4060 CX PlusAno, existuje soft. Pozor na typ DO, podla toho sa pouzije prisluny fw. Viac na www.ab-forum.info. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
Aky je...OK DO farbou,alebo tvatom ak to chcem na TT.A kde mam hladat blizsie ino na ab-forum.info je tam toho vela... :-/ |
leksus
![]() |
|
@leksusDO - farebne tlacidla nie su v spodnom riadku, ale vyssie. Ak napises aky typ DO mas a naipses adresu, mozem poslat loader a prislusny fw. |
koscak
![]() |
|
@koscakProsím i já o software s cryptoworksem, pokud možno bez EMU.DO mám takto, ve spodním řádku jsou šedá tlačítka. barevný jsou pohážený ve dvou řádcích nad nimi. Děkuji vilem.kucera@email.cz |
MACHALA
![]() |
|
Este ho nemamBol som dneska v obchode a hladal daco lacne...A najskor kupim toto cudo,ale ovladac som nevidel...Nechcem eshopu,lebo nema zmysel taku lacnu skatulku posielat postou v pripade nefunkcnosti/rozdiel cca 5€ eshop-kamenna predajna/...Ja netusim ako sa nahrava sorrac aky kabel potrebujem?Preto som sa pytal,ci mi to pofrci hned po zasunuti TT karty. |
leksus
![]() |
|
@leksusPokud je to standartní, tak kabel se zapojením pinů:2-3 3-2 5-5 ještě jsem to nezkoušel. |
MACHALA
![]() |
|
@leksusMusis mat k tomu aj seriovy kabel - krizeny. Karta pojde urcite ak sa prijimac preprogramuje, inak nie. Mas kartu T&T? Alebo sa chystas ju kupit. V pripade zaujmu napis na koscak@vsl.sk - mozem dodat vsetko (samozrejme nove s dvojrocnou zarukou). |
koscak
![]() |
|
Kartu mam 4 rokyNepouzival som ju vsak 2 roky...overoval som to na stranke mam spustenu iba CT1,ale vraj sa da obnovit aj CT2,4,Prima netusite ci aj STV1,2,3 Markiza a JOJ pojte po znovuregistracii,alebo musim doplatit? :bigeyes: |
leksus
![]() |
|
@leksusOzvi sa mi na mail, dam Ti dobru radu. |
koscak
![]() |
|
leksus@orangemail.skalebo evickapekna@azet.sk ja hladam satak co mi pojde TT karta po zasunuti nemam chut zhanat kable a myslim,ze aj zaruka mi padne nie? ;) |
leksus
![]() |
|
Re:leksus4060CX-bez modulátora,4160CX-s modulátorom.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@leksusPoslal som mail |
koscak
![]() |
|
Mail som nedostalLetas 4060cx bez modulatora akoze myslis,ze pojde TT?Mas to osobne overene?Vcom je rozdiel medzi 4060 a 4160 okrem ceny 3€ :)) |
leksus
![]() |
|
@leksusTak sa mi ozvi na icq alebo skype:icq - 237984822 skype - frenki1605 |
koscak
![]() |
|
RE: Opticum 4060 CX PlusModulátor nemá vplyv na čítanie karty,aby Ti tam šla v pohode T-T karta,musíš tam mať ten správny soft,ale to už tu bolo spomínané.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Opticum 4060 CX PlusJo můžeš nahrát poslední možný tam to čte karty v pohodě, jen jsem asi trefil špatnou volbu s ovladačem, dvě tlačítka fungují opačně, ale to je v pohodě. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Opticum 4060 CX PlusJo můžeš nahrát poslední možný tam to čte karty v pohodě, jen jsem asi trefil špatnou volbu s ovladačem, dvě tlačítka fungují opačně, ale to je v pohodě. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
ja mám 4160 cx plusmám 4160 cx plus, je tam digi /asi z 4060/ no nejdu tlačitkapri vzhľadavani a zoraďovaní staníc ako je naznačené ale celkom inak - podľa farby nejdu díky za pomoc, čo mam robiť |
šofran
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
Software pro 4060L CXZdravím Vás,byl by někdo hodný a mohl mi poslat funkční software pro opticum 4060L CX (černý). Na ab-forum sem našel vždy jen software pro 4060 verzi (bez L). Potřebuju jen aby jelo cryptoworks kvůli cslinku. Nějak jsem objednal a nevědel jsem, že to v základu nepodopruje :((( Pokud by se mohl někdo ozvat na info@horalnet.cz budu velmi vděčný. hezký den |
horalnet
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |