Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

ariva 200 cryptoworks

Zdravim
Do arivy som si vlozil modul cryptoworks.Avsak kanaly ktore ma odkodovat spusti vzdy az kym nestlacim na dialkovom tlacitku OPT. Akonahle prepnem a vratim sa na kanal opat musim dat OPT. Nie je mozne to nastavit tak aby to islo automaticky? Diky

stano77
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ariva 200 cryptoworks

Bude to zřejmě tím modulem, zkus to s jiným. Problémy s moduly jsou a budou. Např.u Comag SL100HD nelze použít modul TechniSat Cryptoworks, protože u programů, kde je zvuk v AC3 to občas zase kostičkuje. vyřešil to modul Irdeto Mascom - šlape bez problémů, ale zase má oproti tomu TechniSaťáckýmu navíc o 3 sekundy zpoždění.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Karta jede OK v zabudované čtečce, tak to používáš dvě karty?

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

re..

Tak tak... karta je v poriadku.... aj v citačke ide ... aj v inom prijimaci... ano pouzivam dve karty. software v arive mam 1.01B5

stano77
Registrace: 1/2007

Mám soft V1.04B4patch a cam cryptoworks SCM. Nezaznamenal jsem problém s dekódováním programů. Ani s prodlevou při přepínání, ale nenačítá informace z karty..."kartu nevidí".

petr121
Registrace: 4/2008

Mam SatElita 2000HD v něm V1.04B4patch a jediného problému co jsem si všíml je že na ČT-1HD trvá o něco déle než naskočí obraz nova hd naskočí hned.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra