Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link

Dobrý den!
Zakoupila jsem sat. přijímač Schwaiger DSR 1004 CW s neomezenou kartu CS Link. Když naladím družici Astra 23,5 stupně východně, podaří se mi chytnou všechny možné dostupné tv stanice, z českých ovšem hraje jen ČT24 - u ostatních se objevuje, že služba je zakodovana (placena), přestože jsem kartu hned na internetu aktivovala a dle stavu karty má být přijímání neomezené. Zkoušela jsem všechno možné - znovu nainstalovat družici, zapnout/vypnout sat. přijímač, přes hodinu nechat kartu v přijímači, vytáhnout/znovu zasunout kartu, ale pořád nic...

MOHL BY MI PROSÍM NĚKDO PORADIT, CO DĚLÁM ŠPATNĚ, POPŘ. KDE JE CHYBA???

PŘEDEM VELMI DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ! Simona

Simulka
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link

Občas se mě při montáži také stane, že přijímač neaktivuje kartu. Jednou se mě to stalo u jednoho zákazníka, karty byly CSlink a SKYlink, přijímače Ferguson 6900 a Ferguson ARIVA 200
Karty nešly aktivovat ani v jednom z nich, i když obvykle se tento problém nevyskytuje.

Platí na to, udělat aktivaci v jiném přijímači.

Proč se aktivace nechce provést - nevím.

grupen
Registrace: 5/2008

Koukni, jestli máš dobře nastavený diseq a zda ty české programy máš opravdu z 23,5 a ne z UPC na 19.2. Ten přijímač je solidní, ale nemohu si vzpomenout, zda jde kouknout na zápisy na kartě. To, že je registrovaná ti nepomůže, musí se nejdřív aktivovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Simulka

Pokial ti nechytilo aj Noe (je na tom istom TP,ide aj bez karty),tak urcite nie si na 23,5 ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

ano a aj TA3 by ti slo free na 23,5. otazkou je ze ci je na 19,2 astre free ct24, lebo tym som si teda nie isty

viliamko
Registrace: 11/2008

je12382

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Je na 19,2E, jednoznačně.

Martin79
Registrace: 7/2008

o 4.3° na východ

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A HD programy se naladily? :lookaround:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

HD programy v modulaci DVB-S2 na SD prijimaci? :bigeyes:

Standa22
Registrace: 3/2009

doplneni

CT1 a CSlink-ova Nova TV vysilaji v DVB-S, ale taky to vidim ze je na 19.2E kdyz psala ze jde jen CT24 ktera je jediny nekodovany cesky program v UPC. Takze otocit doleva [kdyz stojis za parabolou] az do uplneho vypadnuti signalu na 19.2E treba te CT24 a pak znovu vyskenovat programy.

Standa22
Registrace: 3/2009

Jestli chytáš spoustu německých stanic jako MDR, WDR,NDR, a spoustu dalších regionálních stanic, tak jsi potom na 19,2, protože většina německých stanic je na 23,5 kodovaná. Potom proveď to co ti radí Standa22.

F123
Registrace: 11/2007

CS LINK

Nejlépe by bylo zveřejnit alespon část stanic které jste naladila na této družici tj.23e., podle toho by se dalo usoudit zda jste skutečně na této družici .Až potom pokud jste skutečně na zmíněné družici zaměřil bych se na kartu zda je správně vložena tj. čipem nahoru a nebo u některých přijímačích se může vkládat obráceně.

MONY
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra