Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Konec DIGI ???

zdravím,
od jednoho bývalého technika digi jsem slyšel, že digi v čechách končí, prý stahuje jejich skladové zásoby techniků na centrálu( jižní morava ) a že jejich klienty chce přetáhnout UPC. Nevím co je na tom pravdy ... tak by mě zajímalo jestli o tom tady někdo neco nevíte. Nejde mi to do hlavy, potom co sem slyšel, že mění karty aby zatočíly s EMU :fuming:

díky

drazaxxx
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Konec DIGI ???

Ono technici od DIGI mají vždy zaručené zprávy a určitě vědí vše kolem společnosti lépe než ředitel a spol. :laughing: :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Bobo,bobo...úplne zbytočný thread...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

místo těch zákazníků bych přetáhnul bývalého technika -- ale něčím přes záda :bomb:

digifajn
Registrace: 4/2006

Nič nové pod slnkom,to sa tu písalo ešte v minulom roku.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

A já zase slyšel, že Topolánek si s Paroubkem zítra padnou kolem krku a najdou společnou řeč, aby tenhle Kocourkov nespadl do ještě větších sraček. Všichni poslanci a senátoři se do konce volebního období vzdají platu a všech z toho plynoucích výhod a budou pracovat zadarmo. Po volbách se sníží počet státních úředníků o 40 procent, maximální plat poslance parlamentu bude trojnásobkem minimální mzdy, v případě schodku státního rozpočtu všechny peníze vrátí zpět do pokladny. P.S. A Arsenal vyhraje v neděli na Stamford Bridge.

polulin
Registrace: 10/2007

Pochybuju teď když rozjíždí v čechách samozřejmě na své platformě, Sport Digi kde budou vysílat nejžádanější anglickou fotbalovou ligu určitě končit nebudou ba naopak myslím si že na to doplatí UPC a Nova Sport hihi :))) :))) :)))

bojda
Registrace: 5/2009

polulin

Ano asi tak.To bylo trefné. R^ R^

tazi

polulin

Co dodat.máš u mě dnes za jedna. R^ :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

polulin

Máš samozřejmě pravdu.Souhlas.Ale jen po to P.S.Jako sázkař ti říkám,že Arsenal po debaklu s Manchesterem dostane kotel i na Chelsea.A na to rozhodně vsadím,jako jsem vsadil,že Manchester vyhraje na Emirate Stadium R^

garrrry
Registrace: 3/2009

drazaxxx,ač je na tomto fóru zakazané používat neslušné slova,jsi vůl. :fuming:

hrnek
Registrace: 2/2009

"že jejich klienty chce přetáhnout UPC"

pretahnout a s cim? s kabelem po zadech?.... :)))

na delsi reakci nemam chut, ... no pravni system CR nezna ve vseobecnosti pojem "pretahnout" ...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

"Nejde mi to do hlavy, potom co sem slyšel, že mění karty aby zatočíly s EMU"

V CR este nic nemenia

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Konec DIGI ???

A jáááá zas slysel že si Sobotka nepostavil barák za 8 melounu z poslaneckejch náhrad ..... :ogre: :bigeyes:

satak
Registrace: 1/2006

už by bolo na čase aby skončili...aspoň by sa tu nevyskytovali takéto zbytočné príspevky.

Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB

zidane69
Registrace: 7/2006

Pohlcení Digi TV firmou UPC direct je na spadnutí.Dávám tomu tak 1/2 roku.Pak UPC navýší cenu abonence a přidá HD programy.Digi skončí v EMU a většina černých diváků se bude dívat na tmu.Nějaký Digi sport to nespraví.Digi TV u nás v okolí nechce dělat,protože montážníkům dluží peníze i za 3/4 roku.Tak asi.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Konec DIGI ???

Mám DIGI TV ofic. a minulý čtvrtek došlo k přerušení příjmu poloviny programů. V pondělí jsem volal na linku operátora,kde jsem dostal číslo na technika,který mi řekl,že musím opravu žádat formou SMS na jeho mobil a zaplatím za výjezd 500 Kč.V úterý asi v 18:00 přijel tchnik,nastavil anténu a na můj dotaz o konci nebo sloučení DIGI s UPC ho viditelně pobavil a řekl že s nimi nemá žádný problém.Tak nevím?

luboš17
Registrace: 2/2008

4Luboš17

Mě z té tvojí zprávy zajímá hlavně informace, jestli jsi tomu technikovi to pětikilo zaplatil. Thx.

polulin

No kazdopadne UPC urcite vyvine nejakou aktivitu k tomu aby presli konecne uz na tu nagru3. Rozhodne se nebude presouvat na 0.8w kdyz by vsichni uzivatele UPC presli na cerno k DIGI ze ? :)
Konec divani zadarmo panove !!! NAgra 3 je tu do 1/2 roku .... Nebojte oni to maji vypocitane ....

bluewave
Registrace: 1/2010

Jo UPC vyvine aktivitu že Digi TV pomůže vyměnit jejich karty žejo? No já to vím :laughing: :laughing: :laughing:

Standa2
Registrace: 5/2005

To:luboš17

Pridávam sa k polulinovi- zaplatil si?

emo53
Registrace: 3/2009

Můj čistě soukromý názor. Digi teď žádnou aktivitu v přechodu na N3 asi vyvíjet nebude. Počká, až si abonenti UPC přetočí anteny a jelikož nemají spárované karty s příjímači, používají mnozí i příjímače s EMU, nebo Cam moduly. Potom jich dost zjistí, že za méně peněz je možná skoro stejná muzika u Digi a ne, že UPC spolkne Digi, ale UPC bude mít spíše starosti. Ale jak píši: čistě můju soukromý názor.

Hansi1
Registrace: 12/2007

Placení výjezdu

polulin;emo53 Ano zaplatil jsem,protože jsem se ptal operátora zda je tento poplatek dle smlouvy a bylo mi řečeno,že došlo ke změně podmínek a tento poplatek je v nich uveden (o čenž jsem se přesvědčil na jejich webu).Za opravu jsem neplatil nic jen výjezd.Technik říkal že dělají pouze servis (nikoli dealerství) a proto se platí výjezd.

luboš17
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra