![]() |
|
Konec DIGI ???zdravím,od jednoho bývalého technika digi jsem slyšel, že digi v čechách končí, prý stahuje jejich skladové zásoby techniků na centrálu( jižní morava ) a že jejich klienty chce přetáhnout UPC. Nevím co je na tom pravdy ... tak by mě zajímalo jestli o tom tady někdo neco nevíte. Nejde mi to do hlavy, potom co sem slyšel, že mění karty aby zatočíly s EMU :fuming: díky |
drazaxxx
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Ono technici od DIGI mají vždy zaručené zprávy a určitě vědí vše kolem společnosti lépe než ředitel a spol. :laughing: :laughing:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Bobo,bobo...úplne zbytočný thread...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 521 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???místo těch zákazníků bych přetáhnul bývalého technika -- ale něčím přes záda :bomb: |
digifajn
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Nič nové pod slnkom,to sa tu písalo ešte v minulom roku.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???A já zase slyšel, že Topolánek si s Paroubkem zítra padnou kolem krku a najdou společnou řeč, aby tenhle Kocourkov nespadl do ještě větších sraček. Všichni poslanci a senátoři se do konce volebního období vzdají platu a všech z toho plynoucích výhod a budou pracovat zadarmo. Po volbách se sníží počet státních úředníků o 40 procent, maximální plat poslance parlamentu bude trojnásobkem minimální mzdy, v případě schodku státního rozpočtu všechny peníze vrátí zpět do pokladny. P.S. A Arsenal vyhraje v neděli na Stamford Bridge. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Pochybuju teď když rozjíždí v čechách samozřejmě na své platformě, Sport Digi kde budou vysílat nejžádanější anglickou fotbalovou ligu určitě končit nebudou ba naopak myslím si že na to doplatí UPC a Nova Sport hihi :))) :))) :))) |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
polulinAno asi tak.To bylo trefné. R^ R^ |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
polulinCo dodat.máš u mě dnes za jedna. R^ :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
polulinMáš samozřejmě pravdu.Souhlas.Ale jen po to P.S.Jako sázkař ti říkám,že Arsenal po debaklu s Manchesterem dostane kotel i na Chelsea.A na to rozhodně vsadím,jako jsem vsadil,že Manchester vyhraje na Emirate Stadium R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???drazaxxx,ač je na tomto fóru zakazané používat neslušné slova,jsi vůl. :fuming: |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???"že jejich klienty chce přetáhnout UPC"pretahnout a s cim? s kabelem po zadech?.... :))) na delsi reakci nemam chut, ... no pravni system CR nezna ve vseobecnosti pojem "pretahnout" ... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???"Nejde mi to do hlavy, potom co sem slyšel, že mění karty aby zatočíly s EMU"V CR este nic nemenia Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Konec DIGI ???A jáááá zas slysel že si Sobotka nepostavil barák za 8 melounu z poslaneckejch náhrad ..... :ogre: :bigeyes: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???už by bolo na čase aby skončili...aspoň by sa tu nevyskytovali takéto zbytočné príspevky.Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB
|
zidane69
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Pohlcení Digi TV firmou UPC direct je na spadnutí.Dávám tomu tak 1/2 roku.Pak UPC navýší cenu abonence a přidá HD programy.Digi skončí v EMU a většina černých diváků se bude dívat na tmu.Nějaký Digi sport to nespraví.Digi TV u nás v okolí nechce dělat,protože montážníkům dluží peníze i za 3/4 roku.Tak asi. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Konec DIGI ???Mám DIGI TV ofic. a minulý čtvrtek došlo k přerušení příjmu poloviny programů. V pondělí jsem volal na linku operátora,kde jsem dostal číslo na technika,který mi řekl,že musím opravu žádat formou SMS na jeho mobil a zaplatím za výjezd 500 Kč.V úterý asi v 18:00 přijel tchnik,nastavil anténu a na můj dotaz o konci nebo sloučení DIGI s UPC ho viditelně pobavil a řekl že s nimi nemá žádný problém.Tak nevím? |
luboš17
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
4Luboš17Mě z té tvojí zprávy zajímá hlavně informace, jestli jsi tomu technikovi to pětikilo zaplatil. Thx. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???No kazdopadne UPC urcite vyvine nejakou aktivitu k tomu aby presli konecne uz na tu nagru3. Rozhodne se nebude presouvat na 0.8w kdyz by vsichni uzivatele UPC presli na cerno k DIGI ze ? :)Konec divani zadarmo panove !!! NAgra 3 je tu do 1/2 roku .... Nebojte oni to maji vypocitane .... |
bluewave
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Jo UPC vyvine aktivitu že Digi TV pomůže vyměnit jejich karty žejo? No já to vím :laughing: :laughing: :laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
To:luboš17Pridávam sa k polulinovi- zaplatil si? |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Konec DIGI ???Můj čistě soukromý názor. Digi teď žádnou aktivitu v přechodu na N3 asi vyvíjet nebude. Počká, až si abonenti UPC přetočí anteny a jelikož nemají spárované karty s příjímači, používají mnozí i příjímače s EMU, nebo Cam moduly. Potom jich dost zjistí, že za méně peněz je možná skoro stejná muzika u Digi a ne, že UPC spolkne Digi, ale UPC bude mít spíše starosti. Ale jak píši: čistě můju soukromý názor. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
Placení výjezdupolulin;emo53 Ano zaplatil jsem,protože jsem se ptal operátora zda je tento poplatek dle smlouvy a bylo mi řečeno,že došlo ke změně podmínek a tento poplatek je v nich uveden (o čenž jsem se přesvědčil na jejich webu).Za opravu jsem neplatil nic jen výjezd.Technik říkal že dělají pouze servis (nikoli dealerství) a proto se platí výjezd. |
luboš17
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
![]() |