![]() |
|
vantage hd firmware a kvalita obrazuzkoušel jste někdo na vantage hd porovnávat nejrůznější verze firmware od těch starších až po ty nejnovější a zjistit, jak jsou na tom s kvalitou obrazu? zatím jsem hledal na netu (ta aktuální verze se mi obrazově vůbec nelíbí, myslím že tomu chybí hlavně ostrost) a byla mi doporučena verze 2.44 údajně je poslední z těch, kdy vantage používal nějakou jinou "platformu" (?), každopádně to doporučení se potvrdilo. našel jsem jí v databázi na fóru www.sat-ulc.eu a obraz je teď mnohem lepší a taky barevně je přirozenější. kdyžtak jestli máte někdo nějaký další tipy?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazuCo som svojho casu prechadzal diskusie na roznych Vantage strankach, skor prevazovali nazory, ze lepsi obraz priniesli nove firmvery, od verzie 2.55. Je to ale asi dost subjektivne.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazumně neaktuální podpora nevadí, resívr mám spíš čistě kvůli tuneru. ale líbí se mi ještě (na to jsem zapomněl) že ta stará verze používá jiný typ písma v seznamech programů, v meni i v EPG. je výraznější a lépe se čteVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vie niekto poradiť ?...ja by som potreboval FW v ktorom nenabieha nápis kódovaný kanál pri prepínaní TV. napr. medzi skylink, gital, tnk. Ostane mi čierna obrazovka, musím prepnúť na iný hoci aj z rovnakej platformy ktorý ale nabehne a potom sa vrátiť na kanál ktorý som chcel pozerať. To ma fakt štve, ...hrozne často mi to robí pri TNK.46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazuna tohle se tady nedávno doporučovala verze 2.52.01Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vantage hd firmware a kvalita obrazuVorti: na SW 024410 jedu stále,vždy když vyjde nový SW zkusím a pak se vrátím zpět/kvalita obrazu OK, a hlavní věc je,že tento SW je poslední,který otvírá ve čtečkách přístroje všechny systémy kodování na kartách a to bez použití modulu.Navíc ve slotech přístroje perfekt šlapou čtečky modulů diablo na karty všech mých dostupných karet.Toto nedokážeš s novými SW ve čtečkách IRDETO2 a VIDEOGUARD vůbec,v modulech s malými problémy,Chyba u stareho SW024410 je jen zmatlané EPG špatnější čestina,jinak vše OK.Používám 024410 a to ke vší spokojenosti,nahrávání na USB čtečku s kartou taky OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazuano tahle verze je momentalne nejlespi a nejstabylnejsi muzu potvrdit. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazutaky se koukni, jestli tam nemáš starý klíče na cslink/skylink. ono to funguje i s nima, ale objevuje se často ta hláška. ale ty klíče nejsou jediná příčinaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
FreedoxU TNK karty Ti to bude dělat vždy a hlavně u TPV1 a TPV2,tam než mikroprocesor Vantage kartu u těchto dvou programů a jestli máš ještě k tomu nový soft 0257 tak ten CONAX se otevře,když tomu nepomůžeš tak jak říkáš až skoro do minuty :laughing: ,proto kup radší POLSAT N3 CAM modul s kartou budeš mít vše hned co je na TNK kartě a ještě asi o 90 programu více i s HD :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE:heryAhoj,mám dotaz nemáš nějakou zkušenost zda by ve čtečce Vantage s tímto fw fungovala karta Penthouse Hd ? Jedná se o kódování Dre-crypt 2.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Anubisnezkoušel jsem tento systém kodování,ale starší SW od 024410 dolu byly v tomto otevřené pro všechny systémy,které jsem odzkoušel/N3,IRDETO2,CRYPTOWORKS,Viacess,CONAX a videoguard to otvírá ihned/v novějším SW od 024410 výše což už jsem uvedl to ve čtečce neotevře IRDETO2,Videoguard a CONAX načítá pomalu se zpožděním cca do 1 min., Nutné používat modul CAM irdeto,nebo diablo,což je neproduktivní,protože využívám 2 dekodovací karty ve čtečkách a dva moduly ve slotech přístroje se 4 ks karet.S novým SW by to nešlo!!Vzhledem k tomu,že ve Starém SW to otevírá vše co mám,tak si myslím,že když tam tu kartu dáš do čtečky otevře se v ní určitě příjem.Chce to odzkoušet :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Pro HeryhoZdravím,Mám Vantage 8000 . Pokud by jsi doporučil 024410 na dvou-tuneráč, tak mě ho pošli na e-mail....Později se optám na zbytek, jak přídím Diablo a pod. .. antonin.fiala@seznam.cz |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: vantage hd firmware a kvalita obrazukarta penthouse HD funguje pouze v modulu, a to ve vybranych prijimacich , v nicem jinem!!! |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
25201má naj obraz aj je najstabilnejší... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@heryAno máš pravdu. S tým softom ide všetko v čítačkách. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |