Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Panasonic DVD s DVB-S tunerem

Zdravím a ptám se, máte někdo dobré či špatné zkušenosti s nějakým DVD recordérem Panasonic s tunerem DVB-S? Jaké je u nich ladění jednotlivých družic? Co dělat, když nemám nastavenou parabolu a chci najít Astru 3A a g na 23,5 st. a naladit ji? Nemám zatím se satelitním příjmem ani jednu zkušenost a tak tápu....
Děkuji za rady i za to ostatní. Jan

lonicera2
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic DVD s DVB-S tunerem

skus pohladat v starsich diskusiach ,popisoval som tu aj ja svoje skusenosti...mam to doma asi 2-3 roky ,uz je aj novsi model ale co som mal moznost vidiet tak vela zmien v sat. casti nebolo,skoro ziadne,ten sat. tuner je viac menej pre nemecky trh...da sa samozrejme pouzivat aj na skylink,ja osobne mam v nom modul crw s kartou t&t.Vsetko slape bez problemov ale porovnavat to napr. s obycajnym sat.prijimacom openbox sa to ani neda :) je to naozaj pre nenarocnych ...ziadne trvale editacie stanic a pod. veci tam nie su,mne napr. vadi ,ze ak si ulozim stanice do skupin ktore to ponuka tak po doladeni novej stanice sa mi vsetko vymaze a mam iba poradie ako to ladi zaradom sam tuner ...mozno ten novsi model je uz v tomto lepsi...nemal som moznost podrobne to porovnavat.Signal astry 3 na tom asi bez meracieho pristroja nenaladis,skor cez nejaky iny prijimac.Podpora diseq mi tam tiez chyba,ponuka to iba 4 fixne sat.pozicie.

satelit1
Registrace: 12/2006

kup si radsi prijimac s pevnym diskem nebo s moznosti pripojeni externiho disku. nehodlam te presvedcovat, protoze podle me je v dnesni dobe DVD rekorder tak akorat pekna blbost.
pro predstavu:
Notting Hill
Notting_Hi-03012010-20_15_09_1975960378
Channel: STV1
Notting Hill
03 Jan 19:11 4507MB 01:59.00
HD:
O království z nudlí a
O_královs-26122009-13_03_46_1732360161
Channel: CT HD
O království z nudlí a štěstí bez konce
26 Dec 12:31 4647MB 00:58.00
udelej si predstavu, co se ti na takovej kotoucek vejde.
pokud na tom trvas, stane se z tebe casem veleslavny DJ :))) a to urcite stoji zato

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ja ten kram mam doma a jsem docela spokojenej.Akorat me stve ze nejde guide na tyden u NC NOVY a STV .Nevím proč.Bavím se o dmr ex 81.Jinak je to dobrej stroj.Ale souhlasim z nazorem že dvd recorder je uz dnes pase.Ale nahravaní u nej funguje na 100%.Takové lepší video to je.Ale satelitní přijímač kde je ext hadr venku a jeste pres USB ladina tak do toho bych osobne nesel.

doktor1
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra