Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

BeBe TV HD se možná ve Skylinku už neobjeví...

Jednoznačně dávám palec nahoru R^ Snad Skylink, kterému se nyní jednoznačně daří, využije situaci a rozšíří nabídku (i na jiných transpondérech) o nové atraktivní HD programy!

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: BeBe TV HD se možná ve Skylinku už neobjev...

šak načo v hd taký program kludne postačí Sd verzia

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Treba si položiť otázku: a treba vôbec taký program??? :-/

janlop
Registrace: 2/2007

Problém je v tom, že "atraktivních HD programů" zatím v češtině mnoho není. Nicméně vypnutí Bebe je v pořádku.

Chercheur
Registrace: 9/2008

Některá batolata mají i bohaté rodiče. Tak proč by jim ten balík nekoupili.. Jinak ať táhne za melodyzen..škoda datové kapacity

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

škoda, že ta čeština je pro skylink tak zásadní, že raději zaplní zbývající kapacitu programem bez mluvenýho slova

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Podle mě by ideální složení bylo 2xfilm, 2x sport(ten už tam je), 2x dokument(taky, i když jeden jednou možná česky-stačily by i titulky) a mohou i trochu zdražit. Lidi, co v HD uvítají dětské nebo hudební, ten balík podle mě nezaplatí.

Tomik535

Najednu stranu je to lepsi, bo takovy kanal v HD byt rozhodne nemusi, ale je to uz druhy HD kanal, co zmizel z nabidky a nahrada zadna.Nenapdane jsme prisli o dva HD kanaly, spolu drive s Myzen a nic se nedeje.Pokud zmizi z Nova sport premier league, tak se Skylink muze jit s nejakou nabidkou HD kanalu vycpat.

ladys
Registrace: 10/2009

@Tomik535

Souhlas se vším. Docela by mě zajímalo (když už to bohatí rodiče dětem koupí), jestli cílová skupina tohoto programu ocení HD :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

chcel by som mať takých bohatých rodičov

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@Jackal

Dle mých zkušeností(syn 5,5r) tak ne. :)))

Na JimJam nebo Minimax si zatím nestěžoval.. :razz:

Tomik535

ladys

MyZen a Bebe bylo jen promo.

Bob24
Registrace: 3/2008

Co taky s tím pořadem jinýho?Je to jen pro retardy a těch zas tolik není.Ani náš mlaďas (2 roky) se na to nechtěl dívat a raději kouká na Mašinku tomáše na Mininaxu.

xxxe
Registrace: 10/2004

je videt ze BEBE se jiz nevrati tak jak sem predpoklad doufam ze tam bude zarazen nejaky atraktivni program v HD kvalite a verim tomu ze pan Glisnik zvazi svoje kroky a nezaradi tam nejakou pi....k tomu at mu dopomaha buh :laughing: :laughing: :laughing:

image
Registrace: 10/2008

Já mám HD balík jen měsíc na olympiádu, pak ať si to nasekají do nudlí - Filmbox HD v EPG přeskakuju už od nepaměti, je to bída, NovaSport teda nic moc kromě live PL a tak bych mohl pokračovat - můj měsíční výdaj od března bude jen 155,. za HBO+HBO2+Cinemax od CS/linku :ogre: - až tam dají aspoň ještě jeden skutečně atraktivní kanál, tak se o tom můžeme bavit :fuming:

Bororo
Registrace: 1/2010

No jo, ono by to všechno bylo super, ale problém bude asi v tom, že za distribuci programu bude provider platit nejen poskytovateli satelitní kapacity, ale taky vlastníkovi programu. A pochybuju, že seženou něco jinýho v ceně Bebe TV... Ale byl bych rád, kdyby se konečně objevil další slušný program, třeba Animal Planet HD, National Geographic HD a tak, kdyby z Discovery HD zmizely ty blbý holandský titulky (pro mně ať to klidně nechaj bez titulků a dabingu, mně neschází)... Ale upřímně řečeno nevím, jestli se dá něco takovýho čekat..

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

ten kanál má smysl, kdo máte malé děcka, tak jim to na chvilku pustíte... ale v HD to rozhodně nemusí být :))))

kacenkin
Registrace: 1/2007

BeBe TV Rv ...bolo na čase...

Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB

zidane69
Registrace: 7/2006

To nepreziju, pujde jeste nekdo se mnou na Nuselak?

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra