![]() |
|
DokuCS nejdeMam kartu Skylink, aktivne Multi aj HD Plus. Ide mi vsetko, co ma ist, okrem DokuCS. Pozrel som si entitlements - pre kazdy kanal SPI je tam samostatna polozka, ale DokuCS tam vobec nefiguruje.Teraz neviem, ci DokuCS v danom momente nevysielalo alebo naozaj nemam kluce. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: DokuCS nejdedocu cs je v balíku multi hd🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: DokuCS nejdeVsak mam balik Multi HD. To je ten za 17 EUR? |
Robert
![]() |
|
RE: DokuCS nejdejo ten to by malo ísť🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Multi HDJe otázkou zda máš balíčky Multi a HD nebo balíček MultiHD - to je rozdíl - Doku CS funguje jen ve druhém případě.Jinak DokuCS je stále v "testovacím" režimu - takže nemá třeba ani EPG atd. Je otázkou, zda tedy figuruje v ofiko dokumentech SPI... A máš to vůbec naladěné - vidíš ten program a byl "mrtvý" nebo jej vůbec nemáš v seznamu??? |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: DokuCS nejdeSkontroloval som si to na stranke Skylinku.Mam MultiHD za 17 EUR. DokuCS naskenujem, ale hlasi sa mi ako scrambled channel. V entitlements mi nefiguruje. |
Robert
![]() |
|
Doku cs nejde.Mám balíček multiHD a cs dokument mi funguje. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Uz sa mi to rozbehloSkusil som medzi sebou vymenit Skylink a CSlink kartu a restartovat cely prijimac. Potom sa mi v Entitlements zjavila este polozka Skylink Test01. Mozno som nemal prijimac naladeny na spravny transponder, na ktorom posielaju opravnenia. Neviem. V kazdom pripade diky za reakcie. |
Robert
![]() |
|
@RobertNěkteré přijímače kanál Doku CS nezvládají. Např.topfield 7700 jede jen zvuk.Na vantage nebo opensat funguje vše O.K. AZ box rovněž žádný problém.Problémy dělá pouze topfield 7700. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
@garrrryK vyjádření:"Některé přijímače kanál Doku CS nezvládají. Např.topfield 7700 jede jen zvuk. Problémy dělá pouze topfield 7700." A na to jsi přišel jak - mám Topfield 7700 HSCI a DokuCS mi chodí naprosto normálně???? :bigeyes: |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
@garrrryMam IPBox 9000HD. |
Robert
![]() |
|
Doku csO těch problémech s naladěním DOKU CS na topfieldech psalo více lidí.Já už ho prakticky nepoužívám.Zřejmě by pomohlo nahrát nový SW.Zkusím to,jestli to pak bude O.K. R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: DokuCS nejdemam octagon a doku cz ide v pohode |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: DokuCS nejdeNa novou Skylink HD s dvěmi měsíci zdarma multi + HD mi jede. Takže to prezentují asi jako multi HD.Vůbec nechápu toto trapné omezení. Za více peněz(multi+HD) ho nemáš. Za levnější multiHD ano. :laughing: Asi chtějí, aby lidi zapátrali, že je možnost to platit komplet levněji. Což je sice hezké, ale stejně.. Rv Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |