Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

SS HD2 a EMP P.168

Zdar děcka, má někdo tuto kartu s tímto diseqcem?
Chtěl bych vědět jaký typ se bude muset použít a jak ho rozchodit v DVBdremu. Dík

netace
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SS HD2 a EMP P.168

mam EMP P168, ale v kombinacii s Technotrend USB krabicou, ta podporuje len diseqc 1.0, cize max.4 LNB, ale funguje to, v DVBDreameri navolis Diseqc switch type 1.0 or 2.0, navolis druzice podla portov a hotovo, ak mas viac LNB ako 4, tak sa treba pohrat s nastavenim (un)commited pre kazdy port, presne si to uz nepamatam, pretoze to uz dlhsiu dobu nepouzivam ;)

sgi320
Registrace: 6/2008

SS HD2 a EMP P.168 mam a funguje mi na tom sest LNB bez nejmensiho problemu ale jen s DVBviewerem mam nastaveno posicioner a prepina jak drak! :laughing: :laughing:

chocholos
Registrace: 11/2007

Tak to jsi mi moc nepomohl, tohle vím. Možná, že jsem se měl zeptat na použití verze P.168W V1, nebo P.168W V2 s tou kartou. Jinak DVBdream nabízí uncommited povely disabled a od 0 - 15 porty.

netace
Registrace: 12/2008

uncommited mi s SS HD2 na DVBdream nikdy nefungovali(jedine s SS2) proto DVBviewer.

chocholos
Registrace: 11/2007

mně to nepřepínalo spolehlivě ani diseqc se čtyřma vstupama. někdy jo, někdy vůbec. celkově ta karta mě zklamala, nakonec je to klon twinhan s horší podporou, tenkrát se ale nic jinýho u nás prakticky nedalo koupit. teď už se nabízí jako alternativa pro dvb-s2 technotrend nebo tevii. takže budu kupovat novou

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra