![]() |
|
Cs Film na kartách CsLink problém ?Kluci volal jsem odpoledne na zákaznickou linku CsLinku ohledně CsFilmu, který mi nehraje. Zaplacenej jej mám aktivační zápis na kartě mám - ověřeno přes menu přístroje, ale satelitní přístroj Opticum 7500CW mi hlásí program je kódován. Na zákaznické lince mi bylo rečeno, že problém je na straně Skylink :bigeyes: Celkem jsem byl v šoku co Skylink má společnýho s kódovacím systémem CsLinku. Nenechal jsem se odbýt a chtěl jsem přepojit na techniky bohužel slečna oznámila, že technici nejsou momentálně dostupní. Po 15 minutách jsem to vzadl. Nemáte zaznamenám s tímto satelitním přístrojem podobné problémy, nebo i na jiných přístrojích s kartou CsLink? |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
Cs Film na kartách CsLink problém ?Jo tento samý problém je i na příjmačích Eycos E800CR a 8010.Jená se o programy Nova Cinema,Sport 1,CS film. Tento příjmač je softem podobný s Opticem. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém?Mam stejny problem. Vse zaplaceno, zapisy jsou na karte taky, ale nehraje (uz nekolik dni). Prijimac GI-S805 + cerveny CW modul.DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém ?Tak potom mi řekněte kde je chyba? A co Vám řekli na zákaznické lince CsLink? Pokud jste volali. Myslím, že výmluva na Skylink je dosti zvláštní. Mají přece vlastní kódovací systém a Skylink s kartami CsLink nemá nic společného :fuming: Myslíte, že bude chyba v satelitním přístroji? |
tons
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém ?nahrej tam novej SW a budeš mýt pokoj |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém ?A jestli to je modul CW Irdeto SCM rev.2.3. - červený, tak bych ho z toho vynechal. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
PISysJestli ta výmluva na Skylink není jen nějaký výmysl, napadá mě, že to blbne kvůli simulcryptu na Irdeto PISys - a to připojil Skylink. |
Pepann
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém ?Myslím si, že kdyby to bylo vinou Irdeto Pisys od Skylink, tak to nehraje všem. Pokud to dělá jen na určitých typech satelitních přístrojů vidím problem v těchto krámech. Ale vinu hazet na Skylink si myslím,že je dosti ubohý. :crying: |
tons
![]() |
|
RE: Cs Film na kartách CsLink problém ?Mne to zas mali odpojiť 26.01 a ešte mi to isde ;) |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
![]() |