![]() |
|
správná transpordérsnažím se na druhém příjímači (homecast 300) naladit české programy a ve výběru transpordér§ nemůžu najít astra 3A,1G na 23,5 je pouze 1D/3A poradte co kde mám blbě děkuji. |
petrs75
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: správná transpordérBobo,to je jedno...daj freq a laď....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
RE: správná transpordérse pokouším,ale najde mi to vždycky nějaký německý stanice a nic z českých |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordértak si na inej družici,zlá freqvencia alebo máš oscilátor posunutý...pán boh vie...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: správná transpordérhned vedle nán jiný homecast 3000 na kterém mi skylink běhá vše jak má , když jen přehodím kabely do toho druhého tak to nejsem schopný naladit .Ladí mi to úplně jiný kanly. Někde mám něco špatně přeplé a nemůžu přijít na to co to je. :(( |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordérmas viac ako jedno LNB alebo dual LNB?asi mas zle nastaveny DiseCq |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: správná transpordérmusíš mať nastavenie LNB 9750/10600...to pozri,ked máš iné,tak máš všetko posunuté a vtedy ti naladí inú freqvenciu...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: správná transpordérLNB mám 9750/10600 tak to by mělo být OK .Jestli LNB nebo dual LNB netušim. Disecq mám na C stejně jak na tom druhým. Tenhle mi vždy vyhledá pouze. Tady mi to vždycky najde v pořadí Nat wild, Nat Geografic,Discovery, Big Brother ,Sky select atd. ..asi budu povolat odborníka on mi tady přepne jedno tlačítko a bude :-/ :lookaround: |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordértak máš zle diseqAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: správná transpordérjasně byl to diseq dík moc :sly: |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordérSky Select, Big Brother .... to je Astra 19,2 E |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: správná transpordérTak diseq nastaven a programy OK. Teď ještě potřebuju poradit s jednou věcí, zřejmě jsem při hledání a ladění rozvrtal ještě něco jiného. Mám dva přijímače ,jeden mi běží normálně a druhý je momentálně mimo signál přestože kabelově to je zapojené dobře odpoledne to běhalo . Nastavuje se přímo na přijímači něco ohledně toho (rozbočovače )nebo jak se to odborně jmenuje? |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordérviem čo si urobil,ale ked ti to začnem písať,tak ťa tak zamocem,že nebudeš vedieť čí si...tiež by som musel vedieť,či si prehadzoval káble na diseq prepínači,alebo si robil niečo iné....ked to chceš mať dobré,tak daj to do pôvodného stavu a na tom druhom prijímači všetko vymaž a nalať znovu družice podla toho ako máš diseq zapojený na jednotlivé LNB...uHomecastu sa nedá prehodiť diseq vstup ako napr. u open boxu...tam musíš ladit znovu,ked si mal ináč diseq naladení...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: správná transpordérKabely jsem nechal tak jak byly a druhý přijímač jsem taky neměnil nic v nastavení pouze ten jeden který jsem nemohl naladit. Zkusím ho dát na to místo kde bude a naladit znovu. |
petrs75
![]() |
|
RE: správná transpordérTak naladit se mi nepovede když nemám na tv signál a nevidim menu . :-/ |
petrs75
![]() |
|
![]() |