![]() |
|
OPENBOX X-800 SingleMam Satelitný komplet OPENBOX X-800 Single s kartou SkylinkProblemy: 1, znaky s diakritikou v EPG su zobrazovane nespravne. co s tym? 2, obraz u niektorych stanic (TA3 a ine) maju oseknuty vrchny a spodny okraj. ine stanice (Z1, CT24 a ine) sa zobrazuju spravne. nepomohlo ani prepinanie 4/3 a 16/9 na televizore. co s tym? 3, je mozne aby si laik sam spravil kompletne znovunaladenie vsetkych stanic? Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Single1) nespravis s tym nic, jedine zeby si sam upravil firmware pretoze soft. podpora skoncila ;)2) pohraj sa s nastavenim letterboxu v menu openboxu 3) urcite je to jednoduchy ukon |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
konkretneProsim Ta, skus mi podrobnejsie popisat bod 2 a bod 3. Nemam to u seba a svokra (70) to sama nezvladne.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Singleja neviem, ael comu konretne si neporozumel z tohto:2) pohraj sa s nastavenim letterboxu v menu openboxu 3) urcite je to jednoduchy ukon mas manual (svokra)? nie - hladaj na internete nenasiel si - robis to asi zle ludia zacnite sa uz starat sami o seba, nikto iny sa o vas nepostara, ani Paroubek |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Single1.- menu, 2-nastavenia obrazu a zvuku, tuším a tam to najdeš šípkami meníš to čo ti popisoval losparabo.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 SingleMENUNastavení Systému OK Nastavení Obrazu OK Vystupní Signal - RGB Formát TV Obraz. - 4:3 LETTERBOX - ON TV Systém - PAL je tazke niekomu poradit ked to sam neviem |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Singlenemam a nikdy som Openbox nemal, ale postup coi si popisal nie je v manuale?je problem si ho precita pripadne stiahnut a precitat? to ze to zase dostal na zlatom podnose mu hovori, ze sa nemusi snazit, ze to dostane, ze to niekto urobi za neho a to uz ma potom dopad aj na mna, ked mi pride opravar, ked musim komunikovat s niekym v obchode na urade prosto vsade su pohodlni ludia, co cakaju, ze nemusia nic robit, iba brat plat a stazvat sa na jeho vysku poviem ti to este inak: lyzovacka Rakusko, 3 ci 4 hodiny rano, majitelka baru resp restauracie odpoveda na otazku, ci jej nevadi, ze musi byt tak dlho s nami: vadi, ale este viac by mi vadilo, kedy ste boli u konkurencie |
losparabo
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Singleneber to osobne, keby nebolo takýchto čo to nevedia tak toto forum stratí návštevnosť a zanikne, lebo nebude treba aby niekto od niekoho potreboval pomoc, a ešte nie každy je na rovnakej vedomostnej úrovni. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: OPENBOX X-800 Singlebod 2 uz ti vysvetlili, k bodu 3 tu je navod podla neho vynavygujes svokru . http://www.ansat-tn.sk/download/openbox/manual/navod%20openbox.pdf |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@skynettale tento server snad nie je kvoli navstevnosti, je navstevnost ciel?mne nevadi ak niekto niecomu nerozumie, alebo robi nejaku chybu, ale chcem aby sa najprv sam snazil svoj problem vyriesit a popisal nam s cim si nevie rady ladenie je vacsinou 2 - 3 kapitola manualu |
losparabo
![]() |
|
podakovanieDakujem vsetkym. Snad to nejako zvladnem. Keby to bolo pre mna take jednoduche, tak by som tu s tym nikoho neotravoval a nezatazoval.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
![]() |