![]() |
|
Optibox aligátorVážení,kteří máte tento přístroj,uplně se zablokoval dal.ovladač,a zaboha nemohu přepnout na dvb-t,baterky jsou nové,restart jsem zkoušel,pomuže mi někdo,děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
re:přesně takto jsem jednou maturoval s Kaonem...nevím, mám Pantheru a ta DVB-T nemá, pokud se nikdo neozve, Alligátora testují kluci na A*foru* Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuidíky,ovladač je v poho,vytáhl jsem baterky,vložil a jede,v menu jsem naladil terestrial,všechno našlo,ale přepnout do dvb-t se mi nepodařilo!Asi brzy..../tlačítko stb-nic/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykou tebe je to pouze otázka času a zase bude o zkušenost více,fajn R^ CO české EPG? :))) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Zatím jedemizerně a to je tam poslední sw,txt totéž+jeden zásek,ale obraz je v pohodě,na panas.42px80 je vidět rozdíl a to je jen hd ready,v noci si s tim pohraju.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Konečně,žádné stb tv/sat ap.,ale třetí tl.SAT,vybrat" terestrial".2x OK,to je šílenství!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
rozumímten maďarský manuál se špatně čte, či překládá :))) :laughing:Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |