![]() |
|
skylink a Optibox Extra CX PVR ReadyAhojte.,potrebovala by som radu.,kupila sm si Optibox Extra CX PVR Ready a dala som do nej kartu skylink a nefunguju mi na nej programi iba tie volne.prosim poradte.,dakujem |
kacenka28
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readykartu vlož do čítačky čípom do predu a dolu,nechaj polhodinu zapnutý program STV 2, ked nabehne obraz pôjdu potom už všetky - karta sa musí aktivovať. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR ReadyKarta je aktivovana ale v druhom primaci.,a dnes mi dosiel Optibox Extra CX PVR Ready a tam to nejde a vypise ze spatna kata., |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyajajaj tak to potom je už iný problém - máš v ňom ešte firmware s čítačkou CONAX nie CryptoWorks , je nutná vymená firmware - je jednoduchá cez USB kľúč - trva jednú minutu - máš USB Kľúč ???ja ti najdem Firmware pre tvoj prijímač !!! |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyano mam USB.,Budem ti vdacna ak mi to posles si uzasny dakujem |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readytu je adresa kde si ho môžeš stiahnuťhttp://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=83&t=601&st=0&sk=t&sd=a&start=9 stiahni si tento : Optibox.CX_PVR_Ready.Extra.v1.18.04.rar ak si tam už registrovana - ak nie registracia trva dve minuty a je zadarmo. |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR ReadyDakujem nie som registrovana.,idem to spravit a napisem ti ci to pojde.,este raz dakujem |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyfirmware si potom v PC rozbaľ a vlož do USB kľúča ten vlož do prijímača počkaj kym sa kľúč prihlási a ukaže ti vypis na obrazovke potom stlač tlačidlo DOWNLOAD počkaj kym sa to naloaduje a zreštartuje samo, potom to už musí isť. |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readynapise mi download nie je mozny prever model primaca |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readymodel mame.1.17.80 |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyto firmware si si stiahla toto:Optibox.CX_PVR_Ready.Extra.v1.18.04.rar ??? |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyhej ten odpakovala som to a ked som dala download tak mi vypisalo to co som ti pisala |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readypozri sa ešte raz na prijímač a odpíš z neho všetky nápisy čo su na ňom napísané - a napiš to tu |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readynieje to prijímač OptiboX Prima CX PVR Ready ??? |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readytu sú všetky prijímače nafotené ktorý to je od vrchu ???http://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=83&t=1070&p=6234#p6234 |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyoptibox extra HDMI PVR READY |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR ReadyTEN POSLEDNY |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyje to na netu levné,všem v okolí to funguje,ale koupili to za vyšší cenu i s dodávkou od nějaké firmy. Použiji google, kupuji to a nerozumím tomu. Tak ze sebe udělám babu a somruji na forech. Vždy se najde nějaká trubka, co skočí nato, že je úžasná. :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyno ved preto - počkaj pozriem ti firmware |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyhmm ja zato nemozem ze som dievca keby som bola chlap tak sem nepisem a rozumiem tomu.,mam najrasej takych ako si ty co ponizuju,.nie kazdy je taky mudry ako ty.,a na to su tie fora., |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readystiahni tento a ideš - okOptibox.HDMI_PVR_Ready.v1.18.04.rar http://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=83&t=904 |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyskynett napis mi na esentielka1 ak mas skype |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyžiaľ to je služobný PC a SKYPE nemám. |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyale viem kde ti na 100 pro pomôžunapiš tu prozbu o pomoc http://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=83&t=648 |
skynett
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readyok.,idem to skusit |
kacenka28
![]() |
|
RE: skylink a Optibox Extra CX PVR Readydakujem ti ide mi to., |
kacenka28
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |