![]() |
|
DVb-S USB Tuner (po druhe)Panove,prodavaci,poradite mi nejake vyzkousene konkretni typy?je opravdu potreba ke vsem typum externi napejeni?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: DVb-S USB Tuner (po druhe)no puvodne jsem shanel neco kdyz to spojit s notbukem a vylezu na strechu,tak si vklidu naladim druzici i s obrazem,na to jsem objevil obycejny usb fta.ted teda uz uvazuji pridat par stovek navic a koupit neco jako je ten aver nebo skystar a aby to rovnou umelo treba i pstrosa,ale pokud je k tomu jeste treba externi napajeni tak to celkem ztraci smysl pokudby tomu teda nestacilo treba jeste dalsi 5V ktere de vytahnout z usbdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: DVb-S USB Tuner (po druhe)Uvědom si, že napájíš nejen ten USB přijímač, ale i konvertor, potažmo různé přepínače či motor. Konvertor potřebuje 18 Voltů |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: DVb-S USB Tuner (po druhe)Na nastavování si kup měřák.............Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: DVb-S USB Tuner (po druhe)tak, ako pise Hujer ;) preto to externe napajanie, PCI karty to zvladnu, tie USB potrebuju extra stavu@bob85: netusim, preco zakladas novy topic k tej istej otazke, najpredavanejsie, najspolahlivejsie a s najvacsou podporou su Technisat (SkyStar), ci uz PCI alebo USB |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
![]() |