![]() |
|
TV Živa na thore odpojená ?:bigeyes:46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Ani na 23,5 nejde!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?tak to je prieser :ODreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Skrachovali :DČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?tak rýchlorekord 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Nascanovať nascanuje, ale na 1°W nejde... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?No ale odpojená určo nie, to by som... :O :))) |
PeterHumax
![]() |
|
ja sa picnemVitajte na stránke televízie ŽivaV podtitule nášho názvu je aj naša filozofia. Naším cieľom je robiť televíziu, ktorá nebude ohlupovať, falšovať, bezducho manipulovať. Chceme v interakcii s divákom pomáhať vrátiť do nášho života skutočné hodnoty. Jednou z najdôležitejších je zdravie. Všeobecne - celej planéty, ale to sa dá len cez konkrétne zdravie každého z nás. Ide o zdravie fyzické, duševné, duchovné. K jeho udržaniu pomáha okrem medicíny - rovnako alopatickej ako alternatívnej aj cestovanie, zábava, smiech, ochrana prírody, zdravý životný štýl a s tým spojený rozvoj osobnosti. Živa podporuje aktívny záujem o život, šťastie, radosť a zábavu. Tomuto cieľu je podriadená programová profilácia televízneho kanálu (dokumenty z domova aj zahraničia, zábavno-hudobné programy, kontaktné poradenstvo naživo) a taká je aj naša filozofia pri hľadaní partnerov a spolupracovníkov. Ak máte rovnaký cieľ, poďte s nami. Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Neviem,akým strojom vám to nejde.mne s Humaxom 5400 bez prerušenia-celž deň.teda aj po 17,00i keď tam nie je nič moc...Jedna pani tam rozpráva a pije vodu... |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
susedŽIVA ti ide na Skylinku? Neverím.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Prodám TV přijímač... :lookaround:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?to je živá voda, synu. jak praví písmo "pojďte nyní se zkroušeným duchem a buďte ve mně naplněni. ať přijdou všichni, kdo žízní! mám vodu života a mám ji zadarmo."Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Ano, přejme si příchod živé vody, viz ....Utištění ubožáci, hledají vodu, ale žádná není; jazyk jim žízní prahne. Já Hospodin jim odpovím, já, Bůh Izraele, je neopustím. Na holých návrších otevřu vodní proudy, uprostřed plání prameny vod, poušť v jezero změním a zemi vyprahlou ve vodní zřídla. (Iz 41,17-18) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?K*rva,platim si za to tazke love a nejde to?? :laughing: vratte mi peniazeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Keď sú tie veštice obdarené videním budúcnosti, mali nás na výpadok signálu predsa vopred upozorniť :laughing:46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?všechny takové TV pryč sníma. |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 476 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?O TV ŽivaŽIVA znamená život, životnú energiu, silu, chuť niečo odovzdať. Ako je už z názvu jasné, cieľom tejto televízie bude pomáhať ľuďom starať sa o svoje zdravie, orientovať sa vo svete stále lákavejších a čoraz nebezpečnejších reklamných trikov. Byť „in“ v každej oblasti, ktorá pomôže k zlepšeniu kvality života. Kvality duševného aj psychického zdravia. Ako konštatujú lekári, sociológovia a štatistika v krajine, v ktorej sa náhle zmenili všetky atribúty života, ktorá prechádza revolučnými zmenami zasahujúcimi všetky generácie, je „zdravie ľudu“ omnoho ohrozenejšie ako bolo v minulosti. Aj keď máme oficiálne vyhlásené štátne programy boja proti obezite, v školských jedálňach súkromné firmy ryžujú na nezdravom jedle a v nemocniciach varia chorým ľuďom doslova jedy podľa zastaraných pokynov. Na rakovinu ide takmer celá finančná charita. O tom, že základ všetkých ochorení je v našej mysli a v našej duši sa nehovorí nikde. Ak budete pravidelne sledovať našu televíziu, presvedčíte sa, že je to pravda. Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Asi im niekto hodil bombu do štúdia. :laughing: Už bol taký vynervovaný. :laughing: |
PeterHumax
![]() |
|
RE:TV Živa na thore odpojená?Na 23.5E mi jde ve zvuku jen šum.Ínač tma.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Otevřeně přiznávám, že jsem na dně, co si teď bez této božské TV počnu ? Přestal mě bavit život.... :laughing: :laughing: :laughing: |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Živa je už placený kanál |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Nemuže Vám to jít od zítřka je to premiový kanál k Multi HD.Cena bude zveřejněna dodatečně.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
takže není Živa ale Mrtva:laughing:Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Ano taky bych to tak viděl. TV Živa je premiový kanál, kam se na ně hrabou všechny HBO. Možná ta dodatečná cena bude 880 Kč měsíčně. Samozřejmě jen k Multi a HD Plus jinak vám TV Živa ani neblikne. :))) |
Garrison
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: TV Živa na thore odpojená ?Dneska jsem se doslechl,z určitých kruhů,že nebude TV Živa,ale TV Život,Ale já včera smíchy spadl z křesla,když na TV9 SK podle karet zjistila, podle telefonátu příznivců, jestli bude mít první holčičku nebo kluka :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
![]() |