Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TV Živa na thore odpojená ?

:bigeyes:    

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Živa na thore odpojená ?

Ani na 23,5 nejde!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

tak to je prieser :O

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Skrachovali :D

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

tak rýchlo
rekord

🇸🇰

Jupi

Nascanovať nascanuje, ale na 1°W nejde...

PeterHumax
Registrace: 3/2007

No ale odpojená určo nie, to by som... :O :)))

PeterHumax

ja sa picnem

Vitajte na stránke televízie Živa
V podtitule nášho názvu je aj naša filozofia. Naším cieľom je robiť televíziu, ktorá nebude ohlupovať, falšovať, bezducho manipulovať. Chceme v interakcii s divákom pomáhať vrátiť do nášho života skutočné hodnoty. Jednou z najdôležitejších je zdravie. Všeobecne - celej planéty, ale to sa dá len cez konkrétne zdravie každého z nás. Ide o zdravie fyzické, duševné, duchovné. K jeho udržaniu pomáha okrem medicíny - rovnako alopatickej ako alternatívnej aj cestovanie, zábava, smiech, ochrana prírody, zdravý životný štýl a s tým spojený rozvoj osobnosti. Živa podporuje aktívny záujem o život, šťastie, radosť a zábavu. Tomuto cieľu je podriadená programová profilácia televízneho kanálu (dokumenty z domova aj zahraničia, zábavno-hudobné programy, kontaktné poradenstvo naživo) a taká je aj naša filozofia pri hľadaní partnerov a spolupracovníkov. Ak máte rovnaký cieľ, poďte s nami.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Neviem,akým strojom vám to nejde.mne s Humaxom 5400 bez prerušenia-celž deň.teda aj po 17,00i keď tam nie je nič moc...Jedna pani tam rozpráva a pije vodu...

sused
Registrace: 2/2009

sused

ŽIVA ti ide na Skylinku? Neverím....

Milan C

Prodám TV přijímač... :lookaround:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

to je živá voda, synu. jak praví písmo "pojďte nyní se zkroušeným duchem a buďte ve mně naplněni. ať přijdou všichni, kdo žízní! mám vodu života a mám ji zadarmo."

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ano, přejme si příchod živé vody, viz ....

Utištění ubožáci,
hledají vodu, ale žádná není;
jazyk jim žízní prahne.
Já Hospodin jim odpovím,
já, Bůh Izraele, je neopustím.
Na holých návrších otevřu vodní proudy,
uprostřed plání prameny vod,
poušť v jezero změním
a zemi vyprahlou ve vodní zřídla.
(Iz 41,17-18)

kacenkin
Registrace: 1/2007

K*rva,platim si za to tazke love a nejde to?? :laughing: vratte mi peniaze

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Keď sú tie veštice obdarené videním budúcnosti, mali nás na výpadok signálu predsa vopred upozorniť :laughing:

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

všechny takové TV pryč sníma.

JirkaP
Registrace: 1/2006

O TV Živa
ŽIVA znamená život, životnú energiu, silu, chuť niečo odovzdať. Ako je už z názvu jasné, cieľom tejto televízie bude pomáhať ľuďom starať sa o svoje zdravie, orientovať sa vo svete stále lákavejších a čoraz nebezpečnejších reklamných trikov. Byť „in“ v každej oblasti, ktorá pomôže k zlepšeniu kvality života. Kvality duševného aj psychického zdravia. Ako konštatujú lekári, sociológovia a štatistika v krajine, v ktorej sa náhle zmenili všetky atribúty života, ktorá prechádza revolučnými zmenami zasahujúcimi všetky generácie, je „zdravie ľudu“ omnoho ohrozenejšie ako bolo v minulosti. Aj keď máme oficiálne vyhlásené štátne programy boja proti obezite, v školských jedálňach súkromné firmy ryžujú na nezdravom jedle a v nemocniciach varia chorým ľuďom doslova jedy podľa zastaraných pokynov. Na rakovinu ide takmer celá finančná charita. O tom, že základ všetkých ochorení je v našej mysli a v našej duši sa nehovorí nikde. Ak budete pravidelne sledovať našu televíziu, presvedčíte sa, že je to pravda.

gorefan

Asi im niekto hodil bombu do štúdia. :laughing: Už bol taký vynervovaný. :laughing:

PeterHumax

RE:TV Živa na thore odpojená?

Na 23.5E mi jde ve zvuku jen šum.Ínač tma.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Otevřeně přiznávám, že jsem na dně, co si teď bez této božské TV počnu ? Přestal mě bavit život.... :laughing: :laughing: :laughing:

kacenkin
Registrace: 1/2007

Živa je už placený kanál

gray
Registrace: 12/2009

Nemuže Vám to jít od zítřka je to premiový kanál k Multi HD.Cena bude zveřejněna dodatečně.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

takže není Živa ale Mrtva

:laughing:

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Ano taky bych to tak viděl. TV Živa je premiový kanál, kam se na ně hrabou všechny HBO. Možná ta dodatečná cena bude 880 Kč měsíčně. Samozřejmě jen k Multi a HD Plus jinak vám TV Živa ani neblikne. :)))

Garrison
Registrace: 1/2009

Dneska jsem se doslechl,z určitých kruhů,že nebude TV Živa,ale TV Život,Ale já včera smíchy spadl z křesla,když na TV9 SK podle karet zjistila, podle telefonátu příznivců, jestli bude mít první holčičku nebo kluka :laughing:

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra