Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

pozna niekto tuto novu antenu na dvb-t

pozna niekto tuto novu antenu na dvb-t ktora sa robyla ties v plzni ta plzenska ma lepsie parametre nez sito tva 21-60

jopo166
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pozna niekto tuto novu antenu na dvb-t

myslim tuto: http://www.digitalnitelevize.cz/forum/dvb-t-anteny/porovnaval-niekto-antenu-pba-21-60-zo-sitom-100122/?kotva=porovnaval-niekto-antenu-pba-21-60-zo-sitom-100163

jopo166
Registrace: 1/2009

Je to svepomocna akce poulicnich zpevaku...

hdpe
Registrace: 11/2007

Jednu som mal na sklade, tak som sa rozhodol, že ju vyskúšam, keďže som nemal zabezpečený DVB-T príjem ak by náhodou niekto chcel vidieť nejaký DVB-T box v akcii. Čo sa pevnosti konštrukcie týka, zdá sa mi táto anténa dosť slabá. Moja oblasť je na mapke towercomu vyznačená ako nepokrytá (resp. v tieni). Najprv som ju namontoval v horizontálnej polohe a na moje prekvapenie som chytil signál aj keď dosť slabý ale obraz bez štvorčekovania. Vo vertikálnej polohe už anténa vykazovala dosť slušný zisk a tak ju zatiaľ používam. Pri zhoršenom počasí signál nepatrne poklesne ale nespôsobuje žiadne výpadky. Pokúšal som sa ňou chytiť aj maďarské DVB-t (tiež nemám optimálne podmienky príjmu) kvôli mpeg4 a HD ale to sa mi nepodarilo. Až budem mať viac času, tak radšej skúsim nejakú smerovú anténu. Mám na sklade nejaké emme esse a tiež plno starých yagi antén tak uvidím.

silverosbd
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra