![]() |
|
Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???Má někdo informaci co se děje na SK vysílači Velká Javořina - na moravské straně jelo doposud bez problémů DVB-T mux na k.69 vertikálně . Od pondělí je tma . Vzdálenost od vysílače cca 40 km - 2 x Logperi Emme Esse 2169UD (1x H 1x V) + zesilovač Alcad AM 407 + zdroj Alcad AL 105 - ostatní z Mikulova + ORF jsou OK . :(( |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???A aká bola kvalita signálu dovtedy ? No ja to nemám ako overiť, som príliš ďaleko... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???Ale najskôr ide, pretože to by sa už niekto ozval a na nete som nič nenašiel, takže možno upravili vyžarovací diagram signálu. |
PeterHumax
![]() |
|
RE:Síla cca 90 - kvalita 70 - 80 . |
djpablocz
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???A teda signál je 0 ? |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???Chyba bude u tebe, já chytám 69.kanál v Břeclavi bez problémů. Žádný výpadek jsem nezaznamenal. |
Karr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE:Mám 2 nezávislé anténní systémy a ani na jednom nic - takže možná opravdu změna vyzařovacího diagramu . Původní hodnoty byly : síla 90 -kvalita cca 75 , dnešní hodnoty : síla 70 - kvalita 0 . Do Břeclavi to může přesah signálu určeného pro SK oblast Záhorí . |
djpablocz
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???na 318 stupních od VJ ve vzdálenosti 92km signál naprosto beze změny. Závada bude někde u vás,např. změna příjmových podmínek na nedostatečně ziskové ant. či pod. Signál je směrem na Moravu slabý,tak je třeba počítat s dostatečnou "rezervou". |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Velká Javořina - DVB-T k.69 nejede ???U mne Javorina stále neměnná "na plné kule" :-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE : už to jedepravdu měl Karr - chyba byla u mě - Alcad AM417 má regulaci zesílení na jednotlivých vstupech a i minimum 22 dB je při dobré anténě moc - vyřešil to útlumový článek 6 dB ( jiný jsem doma neměl ) - ideální by bylo asi 3 dB . Takže pozor na příliš silné zesílení :-) |
djpablocz
![]() |
|
![]() |