Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Smartwifi ... sky link

Chcem pouzit jednu sky link kartu cez smartwifi / kable sa uz nedaju natiahnut / ake doporocujte primace ktore pracuju zo smartwifi bez problemov ???
Ma niekdo takuto kombinaciu ake primace ? nevypadavato ??
Dakujem

intel
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Smartwifi ... sky link

Vecsina prijimacov smartwi podporuje. Na wantage 7100S sa mi to nepodarilo rozchodit v UNI citacke len v spolupraci s CW modulom. Inak chodi to v rodinnom dome bezproblemov.

koscak
Registrace: 7/2006

to:koscak
Popiš trochu podrobněji,chtěl bych to taky zkusit na Vantage7100TS.dík

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

Mám smartwi poslední verze se skylink doma a funguje to fakt výborně, jeden přijímač je optibox extra pvr, druhej ariva 100 a jede to ok. Před arivou jsem měl openbox 810 a jelo to taky bezproblémově.

hanz1
Registrace: 7/2007

ja to použivam na GI 980 HD,STRONG 7335 Cl a HOMECAST S 3000 a funguje to bez problemov,akurat treba dlhšie hladat umiestnenie vysielača aby nedošlo k rušeniu...lebo máme doma aj Wifi a mikrovlnku..ale potom to ide

novica
Registrace: 12/2009

Funguje perfektně s mnoha přijímači. Zkoušel jsem přijímače s origo CW i s UNI čtečkou (Topfield 6000CR, Opticum X10, Bigsat 77 CX) a rúzné moduly CW (Mascom, Technisat, SMARDTV) a neměl jsem žádné problémy. Dokonce přes SmartWi mě chodila perfektně karta CS link v Bigsatu 77CX zatímco karta přímo v přijímači byla nepoužitelná kvůli častému zastavování obrazu a různým hláškám o právnění na kartě. Přes klienta v přijímači se tyto problémy nevyskytly.

sirda
Registrace: 11/2006

Nevíte někdo, jestli by s tím šel obejít problém TechniSatu DigiCorder HD S2X, který dle popisu výrobce umí nahrávat z různých programů jedině s druhou dekódovací kartou (viz konec popisu na tomhle odkazu: http://www.omko.cz/index.php?m=eshop&idm=katalog&k=1273590713&q=&kod=SRDIGHD16PL)?
Dík...

exTNT
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra