![]() |
|
Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...Nejprve odpojeno 12110H 27500Posléze nešla Nova HD na 12070h 27500 (že by konečně sloučení na jeden transpordér?) Vzápětí vypadává 11797H 27500 i 12565H 27500. Na frekvenci 11876H 27500 nejde u CSlinku JOJtest... Samozřejmě se může jednat o měsíční údržbu, ale tedy myslím nebyla avizována. Třeba přijde i Markíza HD :8) Doufám, že bude BEBE TV odpojeno... Ještě jeden postřeh, ať nemusím zakládat nové téma: Všiml jsem si a to již trvá delší dobu, že u pořadu ČT "Máte slovo" je ostřesná kvalita obrazu, přitom se jedná o studiovou práci...Záběry z dálky jsou absolutně neostré a celé to je jako v mlze, děs-běs... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...Už jsem s nimi skončil - nejsou schopni zařadit Eurosport 2 Bundesliga. Ať jdou do háje - hlavně že se chlubí. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...11797 je distribucna trasa pre JOJ...ked nejde tam,nejde ani na 11876Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...teraz to ide všetko v poriadku R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
vikingale sú to si nechávajú jako bónus na šokaj tak sú pre mna cslink super R^ 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...Jj kvalita některých studiových pořadú ČT je otřesná. Dalším pořadem je třeba Sama doma nebo jak se to jmenuje (jednou jsem kousek viděl na HD kanálu), to bylo jak video z youtube... Alespoň, že nyní mají v ČT hodně dobré fotografie vedoucích pracovníků... Prý byly levné a povedly se... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
jupibonus a šok? někdy by neškodilo si uvědomit, že se jedná o placenou nabídku a absolutně není na místě nějaký oslavování. je čistě v jejich zájmu, aby nabízeli atraktivní programy. rozhodně to není naše starostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...Už ty satelitní výluky jsou horší než pozemního analogu. To nikde nemá obdoby. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
Standa2Kto potrebuje v noci pozerat telku?Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Blooddogno športový priaznivciteraz cez olympiádu aj ano tá bude v noci 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...jj, je to tak a chlapci by sa mali hooodne ale hooodne rychlo spamatat nakolko magiosat ide s HD programami ovela kvalitnejsie a pritom to stoji len o 3 € naviac ( u skylinku je to 12 eciek s pismenkami HD ale kvalitou SD .. kua u novy HD datovy tok 4,3 MB/s je na zaplakanie !!) a tak isto UPC sa strasne rychlo ponahla na 1W a spustenie HD balika a tam ako je zname je aj distribucna trasa pre history HD a kopec inych skandinavskych HD programov a pre spolocnost s havnym sidlom v Holandsku bude velmi jednoduche nalepit tam jednu zvukovu stopu naviacVypada to tak ze pan Glisnik usnul na vavrinoch a ak sa rychlo z toho sna a oslav milionteho zakaznika nezobudi moze sa stat ze za rok to bude milionty zakaznik u uplne inej platformy Rv Rv Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Na Skylinku i CSlinku se dějí věci...Otřesná kvalita studiových pořadů ČT žřejmě souvisí s přechodem na "širokoúhlé" vysílání. Pravděpodebně používají staré kamery 4:3 a výsledný obraz potom ořežou na 16:9, takže rozlišení obrazu klesne o 25%. Když jsem náhodou koukl na 2 roky staré studiové záběry Události (ještě 4:3), docela mě překvapilo jak byl obraz ostrý, oproti součastným Událostem (16:9). |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
@vladoTak to máš pravdu. Konkurencia "ryla držkou k zemi" a teraz vstáva. Bude to mať SkyLink ťažké. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Fušerství na ČTPetrT máš pravdu, kvůli tobě jsem zkusil dnešní Sama doma, kvalita obrazu naprosto otřesná. Snad i ten nejblbější amatér s nejlevnější videokamerou na trhu by to musel natočit líp.Někdo to tam snad sabotuje. A to jim povinně platíme takovejch peněz Rv Rv :zombie: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Joj testAhoj lidičky,nevýte náhodou někdo jestli opět,až skončí olympiáda, půjde opět jojko??mám neomezenou kartu Gital.díky nashle |
evička
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |