Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Astra 3a - thor 1W

Ahoj mám dva přijímače je možné na jednu parabolu chytat na jeden přijímač Astru 3a a na druhý přijímač thor 1°W nebo raději 2 paraboly? nejsem si jistý jestli má parabola takový roszah případně co vše je ktomu potřeba nejde mi oto kombinovat signál z obou družic do obou receiverů.
Snad jsem to napsal trochu srozumitelně díky

gondal
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 3a - thor 1W

... odpoved najdes napr. o 4 temata nize :-/. Z dotazu to neni jasne, ale pokud budes chtit chytat jen FTA (volne kanaly), tak Ti staci jakykoli digitalni satelitni prijimac (2ks) + parabola + 2x singl LNB + 4x f-konektor a 2 koaxialy od paraboly do obou mistnosti.

milanm
Registrace: 3/2006

Astra 3a - thor 1W

je to mozne ale ne moc idealni lepsi dat druhou parabolu kdyz mas kam :8)

uai1
Registrace: 10/2007

no nějak o 4 téma níže ani více to nevidim asi to nějak přehlízim nevim. De mi oto jstli to někdo tak chytá abych nepřenastavoval a nezjistil že to tak nejde a pak stejně musel kupit ještě jednu parabolu.
Jinak ještě trochu vysvětlení na jednu parabolu chytat astru 3A a thor 1W přitom atra by bězěla na jednom receiveru a thor na druhem receiveru.

gondal

pozri si Maximum E-85 Multifocus Multibeam (parabola)
na nu by to slo (plus diseqc prepinac)
(a mas to cele na jednej parabole)

abcdsnd
Registrace: 2/2009

Můžeš chytat na obou stb co chceš, je to jen o jiných lnb a diseq.
Jde o to je na tvou parabolu s rozumnou rezervou chytit. Jestli jsou ti družice mezi nima ukradené, volil bych 2 paraboly. Na astru ti stačí i 60ka.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Ja by som dal 2x parabola, 2xLNB TWIN, 2xpripinac disqc a mas na obidvoch prijimacoch obidva druzice.

koscak
Registrace: 7/2006

Tomik535

Na Astru síce stačí malá parabola 60 cm,ale pri horšom počasí ako býva teraz tak by boli neustále výpadky a o Thore,Intelsate ani nehovorím.Mal som od UPC 60 cm,ale trochu pršalo a signál bol otrasný-samé sekanie.Najlepšia je 80 cm a vačšia. R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@kostik

Nebudu ti to vymlouvat. S kvalitní 60kou máš na Astře stejnou rezervu, jako s 80kou na Intel(thor je výrazně lepší)

Tomik535

ještě něco prostuduju ale asi to vidim na dvě paraboly musim kouknout kolikátku mám ted doma

gondal

gondal

Mám 23,5e+19,2e+5e+1w a funguje to na 80cm parabole.

MMZILINA
Registrace: 1/2007

MMZILINA

to si mě potěšil mužeš nějak více popsat jak to máš zapojené natočené ....

gondal

GONDAL

Napíš e-mail,pošlem foto.

MMZILINA
Registrace: 1/2007

MMZILINA

gondal(c)seznam.cz prolezl jsem ještě plno for atd a mělo vy to jít i na klasické 80 parabola samotná se dá dokoupit vždy takže prvně skusim přes jednu

gondal

hodně štěstí a pevné nervy :laughing:

Tomik535

Děkuji všem za odpovědi ale asi jsem vám všem zapoměl napsat bydlím v panelovém domě na střeše máme všechny paraboly a přes bývalí antení rozvod máme STA rozvod do každého bytu takže jedna přípojka a já bych jí potřeboval rozdvojit :-/

colin1969
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra