![]() |
|
Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 15300KčRozumím tomu dobře, že jde za tu cenu o orginální přijímač vyráběný pro jiného distributora? A nebo jde jen o orginální základní desku a zbytek je vyráběn někde jinde. Máte s tímto OEM kouskem již někdo zkušenosti? Ta cena je velmi příznivá! |
pavelzhor
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...Není to originál je to klon |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
Prachsporstá kopieJenom lituji Ty co si to koupí , nahrají tam nějaký image a budou ho mít jako podložku pod květináč - ztráta zákuky z důvodů nedodržení záručních podmínek.Dream Multimedia připravuje pravidelně sw dárečky pro prodejce kopií :laughing: |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...Pokud chceš 2 tunery a ušetřit peníze a linux a enigmu 2 atd.. tak kup novinku a moc povedenou VU+ duo.Chodí jak dreambox žádný klon a za uplně jiné peníze. |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...vypadá to na extrémně předraženou napodobeninu z čínyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...no jo prazsky smarty to je mi pekny ciman, koupis a jednak uz ho v zivote nenejdes a jistojiste se ti to podela, jak pise vortimond najdi si vu+duo, original s enigmou 2 za super prachy |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...Díky za reakce! Trochu jsem to tušil, že nepůjde o orginál. Prodejci by mohli být solidnější a uvádět u výrobku, že jde o klon. Přeci jen, označení OEM v žádném případě neříká, že jde o klon! |
pavelzhor
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@patten tvoj Vuo Trulo ma hooodne ale hoodne daleko od dreamboxu 8000 osobne by som isiel radsej do octagonu 1018, prpadne do HD boxu ako do cinskeho suntu v krabicke od topaniek.. samozrejme tvoj nazor je ovplyvneny dotacemi od isteho dovozcu tohto vua trula a ako kukam hodne ho aj tu prezentujesLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@VFMluv k tématu a nepodsouvej někomu do pusy co nikdy neřekl.Tazatel chtěl koupit DM 8000 klon !! a já mu řekl muj názor že to už je lepší pokud chce 2 tunery tak radši at jde do VU+.Tím to končí. VU + duo nevlastním ale měl jsem ho v ruce a v chodu.Ani nejsem na žádném dovozci závislej a potřebnej někomu lézt do prd**ele já si to dovezu sám. Jsem také zastáncem dremboxu a neměnil bych ale rozhodně tu nebudu rozkřikovat o čínských krabicích a špatných dovozcích. To už je Tvoje parketa někoho na foru šikovně pomluvit jak je "neseriozný".. Jsme přesvědčen že VU bude mít lepší podporu a pojede lépe než Octagon..On už jede lépe ted. Proto ho kdo potřebuje 2 tunery,E2,shar atd..a chce ušetřit nějakou kačku tak je to dobrá volba.. Ale je to muj názor nemusíš se namáhat a vyvracet mi to, mě je to jedno co Ty si myslíš. |
pat
![]() |
|
cinske vyrobkyno ono aj komunikacne satelity vynasaju cinske rakety,predpokladam ze dreambox sa nevyraba v DE,ako aj HD box,technisat a vlaste vsetko.Takze argumentacia o cinskych suntoch je v terajsej dobe viac ako smiesna.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
@patpozri , rukami mi preslo zopar klonov dm 800 a mozem povedat ze niektore slapu uz skoro rok bez poruchy a su za polovicnu cenu ako original. to ze je cena u dreamu originalu premrstena je jasne."Nepomluvam" a ani nespinim na niekoho.. upozornujem len na klamlivu reklamu a ta v tomto pripade bola ci uz tu v recenziach alebo aj po inych forach. To ze to ma HW podobne ako dream je mozno plus co sa tyka podpory, ale tiez je v buducnosti mozne ze emulatory pripadne pluginy z dreamu nebudu v tom vuovi pracovat korektne. Urcite by som sa hned nehnal do kupy a ani ho nikomu nedoporucoval minimalne pol roka, rok.... Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...co se týče klonu DM 800 jo to jo máš pravdu já se jen u nich bojím kde pak reklamovat..u DM 500 to je fuk to stojí pár korun to se hodí do "koše"..ale taková 800 nebo 8000 už něco stojí. Ty máš výhodu že si vše umíš a opravit sám. |
pat
![]() |
|
patVlado Fogo má tú výhodu , že je servisák a tak do toho vidí. Preto je lepšie ,keď to vyzvoní dopredu , aby kupujúci vedel do čoho ide a čo ho čaká.Ja si takéto pomluvy cením.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@patdreambox 8000 klon som este nevidel preto nemozem sudit a myslim ze si ho nemal ani ty, tak preco ho hned zatracovat ? za 15 300 kc ak bude mat vsetko co original si mozes kupit aj 2 a budes stale na tom lepsie ..k tym 800-vkam.. opravoval som vela klonov, a neopravitelne z toho boli len tie do, ktorych uzivatel zasahoval, ci uz praiamo, skajkovanim, alebo nepriamo hokusmi pokusmi v oblasti ventilatora Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...mozem vam povedat ze som mal novinku vuo asi tak tyzden od predajcu z Brna.Tak ako som sa na to tesil tak som to aj rychlo posunul dalej.Porovnal som to z DM 8000 ale moj nazor kto je zvyknuty na DM tak pri DM aj zostane.A do buducna v tom prijmaci nebudu fachat tak emulatory ako v DM.Proste to bude viaznut v podpore. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM-8000 HD PVR OEM na SMARTY za 1...Přesně to si myslím i já že podpora nebude u těchto snaživých nápodobenin jak u DM jinak na /votimonda/co vím tak se veškeré originální DM vyrábějí v číně,mám DM 7000 origoš /v té době se klony DM nedělali a DM7000 už vůbec ne,přečteš-li si důkladně krabici ve které je dreambox uložen tak uvidíš nápis Made in Chine takže zatracovat čínu asi není na místě prostě jim to dobře pálí přeberou technologii kterou jim/němci dali pro výrobu aby ušetřily co nejvíce/ a prodávají pak za rozumný nepřehnaný peníz ,koneckonců si za to D.M. může sama neví co by za to chtěli např. na tu DM8000 co se muselo čekat o 3 roky déle než slibovali by to měli prodávat se slevou,no jinak /Flado Fogo/při vší úctě k tobě a tvým znalostem nechápu jak můžeš obhajovat/souhlasit/s tou cenou od pepíku z Prahy to myslíš vážně že za klon 15300,-je levná cena ?To tato cena je daleko přijatelnější a odpovídá realitě :http://www.dreamboxshop.org/dreambox-8000-dm-8000-cable-satellite-receiver-p-6.html?zenid=a0f6e5e139ccdadcdece1d558776feb6mám navíc má CPU 723 MHz obdobně jak origoš no nekup to za 400,-USD. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
![]() |