![]() |
|
Nero ShowTimeMám Topfield 7710HD,nahraný film na disku jsem si stáhl na externí disk dal do PS,měl by jít přehrát v Neru ShowTime ale nejde to.Děkuji za radu. |
Fugas
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
Téma: Nero ShowTimepřehraj to KMP playeruCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: Nero ShowTimeMedia Player classic alebo VLC playerZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: Nero ShowTimeZoom Player. Inak, nepoznam nikoho, kto by prehraval filmy na Nero ST, to je masochizmus. Podobne, ako cele Nero.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
VLC playerNejde to přehrát v VLC playeru,píše mi to VLC nedokáže rozpoznat formát vstupu.Fugas |
Fugas
![]() |
|
RE: Nero ShowTimejak už se psalo. KM Player nebo MPC HC R^ nejlepší přehrávače na světěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
KM PlayerAni tento přehrávač mi to ze satelitu nepřehraje.Píše mi KM Player ,nelze najít žádnou kombinaci filtrů pro zobrazení datového proudu. Rv |
Fugas
![]() |
|
Nero show timeAhoj vím nepatří to sem ale píšete tu o přehravačích.. Mám taky problem.. Mám v pc stažený celý letošní ještě nevydaný koncert Madonny je to v HD-720 a nemůžu na to najít vhodný přehravač.. KMP veme jen zvuk a Media Player clasic zas jen obraz ale aby nějaký přehravač vzal jak AUDIO tak i VIDEO naráz to né.. Nemohu to tedy ani vypálit. Ještě se mi to /asi k vůli velkému objemu/ stáhlo do tří složek zvlášt.. Poradíte mi prosím.. Děkuji vám |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
ferguson hf 8900 hdna prehravanie z 8900 hd na notebooku /hd programy prenesene na kluči)je dobry MPC HC prehravač |
pierko
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Nero ShowTimeMedia Player Classic + příslušný splitter |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |