Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

rozdiel medzi premium hd a premium hd+

prosim napiste mi niekto aky je rozdiel medzi tymito azboxami. Neviem sa k tomu dopatrat - u predajcov su tie iste parametre.
Dakujem a prosim nepiste mi ze to uz niekto predtym riesil - to ma nezaujima

dalko
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rozdiel medzi premium hd a premium hd+

Oba dva mají možnost namontovat druhý tuner, ale pouze u pluska můžou běžet oba současně. Plusko má navíc ventilátor.

visper
Registrace: 5/2008

RE:rozdiel medzi premium hd a premium hd+

Tunery pro Premium HD PLUS jsou jiné než pro Premium HD ! Model PLUS již neobsahuje RF modulátor.

misters

co je to ten rf modulator a ako tie dva tunery mozno vyuzit? da sa kukat na dvoch telkach dva rozdielne programy? frci to aj ked namontujem nejaku tu enigmu?

dalko

RF je ze to mozes naladit na UHF,ako na starsich TV,k.21-69atd,..,abo cez koaxial prepojit do druhej izby,co pustis v obyvaku,kukas aj v spalni,hehe,2xtuner,ze mozes nahravat na HDD,a pritom sledovat cokolvek ine,nie iba stej iste frekvensie ako na opensate9900 Rv

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Nebyl bych

zas tak optimistický,premium+ sice má obsluhovat 2x tuner,ale má problémy s SW,takže zatím nic moc, jen cena se zvedla./jednou už tu ta klamavá reklama byla/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

Nemáš pravdu,nechci zde o tom dvakrát hovořit,ale budeš se divit co + má velice k dobru,zatím si myslím dle posledních zkoušek,že po úpravě SW,zatím nebude mít konkurenci ani v DREAM 8000/což je cenově výhodné/.,což je už co říci/není to moje zjištění/,ale dle podpory, kolegové co s tím pracují od začátku a pomahají při dotváření FW a SW na netech výrobce tohoto přístroje tvdí,že to bude to nejlepší co zatím zde je.Uvidíme,ale dle konzultace s odborníky to je přístroj úplně zatím nejlepší.Já jsem zatím s tímto přístrojem nic nezkoušel,ale vycházím z toho co každý den o tomto přístroji od svých kolegů se dozvím,měli ho jako první k odzkoušení./dávají k tomu vždy své negativní připomínky,které jsou výrobcem a distributorem vždy ihned řešeny k dobru věci/Víc není k tomu dodat,pouze čekat na další podporu.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

jj hery prestan, a prosim vsem napis jak ty dva tunery dvb-s funguji, kdyz jsi jak pises ve styku.

rj45
Registrace: 6/2007

Hery

nemám tenhle přístroj a bohu dík,neboť bych ho nezvládnul při svých znalostech,ale na OH jsem zháněl nový stroj HD a hodně jsem četl,na forech nemá premium ani premium plus zrovna dobré hodnocení,a to ani na ofico./možná se to změní/Důvěra jednou ztracená,už se těžko získává zpět,ale nedovolil bych si AZ zatracovat!/objednal jsem Aligátora/ ;)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

pockajte, takze ked premium ma rf modulator, mozem ho prepnut s dvoma telkami cez koax a premium+ nema rf modulator, tak to nemozem prepnut s dvoma telkami? tak to potom je lepsi ten lacnejsi. no nie? domam mam vsetky tv prepojene s dvoma prijimacmi - to by som aj chcel aby ostalo.

dalko

Pouštět signál přes rf modulátor a ještě k tomu z HD přijímače? Není to dnes trestný čin? Dneska se to dělá jinak. Jeden program se sleduje na TV a druhý se streamuje po síti na počítače.

visper
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra