![]() |
|
OPTIBOX pantheraUdělal jsem dobře ,když jsem pořídil tenhle sat ? |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX pantheratěžko ríct co od něj očekáváš jsou lepší ale i horší přijímačeAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
Hofavčera jsem objednal aligátora,perspektiva je dobrá jen v případě SW podpory/ solid.procesor /,jejich předchůdce optibox 8750 je klon octagonu 918,na pl.forech je o tyto stroje celkem zájem,takže i neofc.podpora SW může být lepší,uvidíme!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX pantheravelmi dobře, už existují i klony, takže se mohou s podporou předhánět, jedná se o uzavřený linux, takže i podpora CCcamu 2.1.3 rozhodně potěšila (poslední firmware 16.09),je potřeba dotáhnout české EPG, jinak ten stroj opravdu nemá chybu... a ještě jedna věc co je u klonů Octagonu důležitá: pěkný obrázek a to je na prvním místě Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuidíky za podporu,v prodejně jsem narazil na velmi vztřícného technika ,který mě přesvědčil,púvodně jsem chtěl globo hd ts1./předělat na vantage7100/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
spykoano, ano bylo to k věci a jinak vřele zdravím R^Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |