Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

HDBOX 9200

Dobrý den a ostrý obraz všen,prosím mám dotaz jede na HDBOX 9200 emu bez připojení k netu díky všem. ladinek

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

HDBOX 9200

Ano,napr. aj so softom 1.07.86

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

zmena klucov

A co ked zmenia ko.dy?... daju sa nejak prepisat.. napr na dialkovom ako je to napriklad na inych nelinuxovych prijimacoch?

stano77
Registrace: 1/2007

HDBOX 9200

Rasto
dík za rychlost, prosím tě včera jsem to kámošovi vše zprovoznil plugin jsem tam dal přs RCC ftp. vše jelo jako z praku až do té doby než si to kámoš vzal domů a zapojil,no a volá žeto nejde.mám prosím tě dotaz je to moje první práce s linuxem je třeba ještě někde něco přenastavit,nevím třeba ve :VAR složce nebo co? dík za jakoukoliv radu. doma mám OCTAGON HD 918 a tento stroj se za ty prachy zdá,že je v phodě uvažuji o něm dík lada

Cvik dělá mistra.

ladinek

inf

dnes som taktiez presne tento uz nakonfigurovany robil..... pocuvaj a potom ako ste ho preniesli... na uvod ste stlacili menu a cervene tlacitko?

stano77

RE: HDBOX 9200

nenabehne to ani po 20 sekundach?
soft z var by mali startovat automaticky, ale niektorym to blbne a treba vtaka aktivovat (menu a potom cerneny oblznikovy gombik, nie nahravanie)

to ze to niektorm blbne je podla mna sposebene neodbornou manipulaciou (korektne naistalovanie noveho fw na zresetovany pristoj atd)

losparabo
Registrace: 2/2007

losparabo - nevies mi odpovedat?... ci sa tie kluce daju zadat aj inak ako cez internet?.... teraz mi to ide.... lebo mi ich tam nakofigurovali.. ale co ked sa zmenia?.. dostanem ich tam aj bez netu?

stano77

uživatel stano77
jak jsem to tam naládoval tak jsem to mel připojený na net.
No a potom to odvezl domů a nenajelo ani když zastavil modrým a potom zase spustil červenym.dík všem za jakokoliv radu co mám špatně? dík lada

Cvik dělá mistra.

ladinek

inf

to iste som dnes robil.. mal som uz ale od dodovatela nakonfigurovany prijimac... a tiez bez netu.... preniesli sme ho ... zapli.... stlacili menu a cervene tlacitko... trvalo to tak okolo 30 sekund.. a potom naskocilo... a ste na dobrej druzici?

stano77

EMU plugin funguje i bez netu,ale jen na novějším fw ;) Není problém tam?

mersa
Registrace: 4/2007

@stano77

je to linux = skoro ako pc s inym operacnym systemom, takze kluce zmenis v prislusnom subore, ale zase len cez LAN a cez PC pomocou FTP, naco by to ale clovek robil, ked to funguje ovela pohodlnejsie s pripojenim k LAN

chce to byt viac ako PC uzivatelom, ale zasa ziadny velky it profik, ale ani uzivatel co vie "zapnut internet"

toto je naozaj pristroj ku ktoremu potrebuje clovek pocitacovu siet, lebo inak si kupil formulu na zahradu

losparabo

@stano77

kvoli tebe som liezol k routrom
s fw 1.07.86 funguje vtak aj bez siete
R^

losparabo

Nainštaloval som plugin zo satdigitalne (Firmw. 1.07.86, Mgcamd 1.35 + NewCS 1.67 - dvojcitackova verzia sci.ko) a ide aj bez siete,emu sa spúšťa po zapnutí,nemusím nič stláčať.

Nenašiel som nikde ani zmienku o vkladaní kľúčov cez DO - načo to je dobré - nové kľúče aj tak hľadáš na nete,a HD BOX si kľúče sám stiahne z netu,alebo si ich môžeš editovať vo var/keys/SoftCam-e. A ak si niekde mimo civilizácie,užívaj si prírodu.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

takže je to jasné jak slunce díky všem.lada

Cvik dělá mistra.

ladinek

inf

kde bol problem?

stano77

HDBOX 9200

Zdravím zkušené lidičky,jak nahraji nový fw a přes co do hdboxu,jsem začátečník je tam fw 1.07.81.Pokud dám hdbox do spánku a další den spustím píše to vadná karta.Předem dík za pomoc skipi

skipi
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra