![]() |
|
HDBOX 9200Dobrý den a ostrý obraz všen,prosím mám dotaz jede na HDBOX 9200 emu bez připojení k netu díky všem. ladinekCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
HDBOX 9200Ano,napr. aj so softom 1.07.86GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
zmena klucovA co ked zmenia ko.dy?... daju sa nejak prepisat.. napr na dialkovom ako je to napriklad na inych nelinuxovych prijimacoch? |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
HDBOX 9200Rastodík za rychlost, prosím tě včera jsem to kámošovi vše zprovoznil plugin jsem tam dal přs RCC ftp. vše jelo jako z praku až do té doby než si to kámoš vzal domů a zapojil,no a volá žeto nejde.mám prosím tě dotaz je to moje první práce s linuxem je třeba ještě někde něco přenastavit,nevím třeba ve :VAR složce nebo co? dík za jakoukoliv radu. doma mám OCTAGON HD 918 a tento stroj se za ty prachy zdá,že je v phodě uvažuji o něm dík lada Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
infdnes som taktiez presne tento uz nakonfigurovany robil..... pocuvaj a potom ako ste ho preniesli... na uvod ste stlacili menu a cervene tlacitko? |
stano77
![]() |
|
RE: HDBOX 9200nenabehne to ani po 20 sekundach?soft z var by mali startovat automaticky, ale niektorym to blbne a treba vtaka aktivovat (menu a potom cerneny oblznikovy gombik, nie nahravanie) to ze to niektorm blbne je podla mna sposebene neodbornou manipulaciou (korektne naistalovanie noveho fw na zresetovany pristoj atd) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HDBOX 9200losparabo - nevies mi odpovedat?... ci sa tie kluce daju zadat aj inak ako cez internet?.... teraz mi to ide.... lebo mi ich tam nakofigurovali.. ale co ked sa zmenia?.. dostanem ich tam aj bez netu? |
stano77
![]() |
|
RE: HDBOX 9200uživatel stano77jak jsem to tam naládoval tak jsem to mel připojený na net. No a potom to odvezl domů a nenajelo ani když zastavil modrým a potom zase spustil červenym.dík všem za jakokoliv radu co mám špatně? dík lada Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
infto iste som dnes robil.. mal som uz ale od dodovatela nakonfigurovany prijimac... a tiez bez netu.... preniesli sme ho ... zapli.... stlacili menu a cervene tlacitko... trvalo to tak okolo 30 sekund.. a potom naskocilo... a ste na dobrej druzici? |
stano77
![]() |
|
RE: HDBOX 9200EMU plugin funguje i bez netu,ale jen na novějším fw ;) Není problém tam? |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
@stano77je to linux = skoro ako pc s inym operacnym systemom, takze kluce zmenis v prislusnom subore, ale zase len cez LAN a cez PC pomocou FTP, naco by to ale clovek robil, ked to funguje ovela pohodlnejsie s pripojenim k LANchce to byt viac ako PC uzivatelom, ale zasa ziadny velky it profik, ale ani uzivatel co vie "zapnut internet" toto je naozaj pristroj ku ktoremu potrebuje clovek pocitacovu siet, lebo inak si kupil formulu na zahradu |
losparabo
![]() |
|
@stano77kvoli tebe som liezol k routroms fw 1.07.86 funguje vtak aj bez siete R^ |
losparabo
![]() |
|
RE: HDBOX 9200Nainštaloval som plugin zo satdigitalne (Firmw. 1.07.86, Mgcamd 1.35 + NewCS 1.67 - dvojcitackova verzia sci.ko) a ide aj bez siete,emu sa spúšťa po zapnutí,nemusím nič stláčať.Nenašiel som nikde ani zmienku o vkladaní kľúčov cez DO - načo to je dobré - nové kľúče aj tak hľadáš na nete,a HD BOX si kľúče sám stiahne z netu,alebo si ich môžeš editovať vo var/keys/SoftCam-e. A ak si niekde mimo civilizácie,užívaj si prírodu. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: HDBOX 9200takže je to jasné jak slunce díky všem.ladaCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
infkde bol problem? |
stano77
![]() |
|
HDBOX 9200Zdravím zkušené lidičky,jak nahraji nový fw a přes co do hdboxu,jsem začátečník je tam fw 1.07.81.Pokud dám hdbox do spánku a další den spustím píše to vadná karta.Předem dík za pomoc skipi |
skipi
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |