![]() |
|
Web browser na niektorých receiverochCavte, toto mi nejde z hlavy uz par dni. Ako ten web browser u sat.prijimacoch funguje? Je to tak ze staci lezat v posteli a dialkovym sa da surfovat po nete? Alebo mam o tom zlu predstavu? Co nahradzuje pc mysku? Rozmyslam ze by som taky prijimac kupil (najlepsie azbox premium hd). Viete mi poradit na co by som si mal dat pozor ked mam o takuto funkciu zaujem? Dik |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Web browser na niektorých receiverochDá se surfovat s dálkáčem, k Azboxu se dá připojit bezdrátová klávesnice i myš. Ale budeš zklamán rychlostí. Já to používám jen když mne zajímá kde jsou mraky jestli bude pršet. Nebo když potřebuji rychle něco vygooglit a nechce se mi zapínat počítač. Ale třeba Youtube funguje slušně. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Web browser na niektorých receiverochAno, YouTube funguje, ovšem na velké obrazovce televizoru se na to nedá dívat, je to pro smích, nebo spíš k pláči...používat to může jen slepej... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Web browser na niektorých receiverochSouhlas, 95% jsou mazanice. Ale kdo hledá, tak tam najde i celovečerní filmy v kvalitě vyšší než mají některé nejmenované placené stanice. :-/ |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Web browser na niektorých receiverochtak to sa do toho prijimaca asi pustim...viete mi este niekto poradit aky je rozdiel medzi premium a premium plus? dakujem |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
![]() |