Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

a kuwa... stránky SKYLINKU, Grátis ....

** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR.

kacenkin
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: a kuwa... stránky SKYLINKU, Grátis ....

deje sa niečo? Tušíme?

anonym2
Registrace: 1/2006

taky jsem si všimnul - otevřu stránky Skylinku a můžu se na ně grátis dívat. Super R^

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

No přátelé pozor, bývala tam jiná textace ... dnes dopoledne ji změnili :((

kacenkin

stránky SKYLINKU, Grátis ....

Nejspíše o tom budou vědět více Blooddog, popř. PetrT ...( Skylink a zápisy na kartu - Datum přidání: 28.01.2010)
Asi Skylink a Media Vision budou se muset řídit smlouvami uzavřenými na cryptování programů :lookaround: pro jednotlivé ... Kdo-ví co se děje a bude dít????

mini
Registrace: 7/2009

@ kacenkin

to už som si samozrejme overil... I keď v princípe to hovorí stále to isté, terajšia verzia onej poznámky je skutočne striktnejšia. A preto sa opäť pýtam, či sa niečo deje? Niekto si vari poriadne prečítal Potůčkov článočok?

anonym2
Registrace: 1/2006

Dyť já vím anonyme2, psat jsem to jako doplnění své původní zprávy :))))
Mohou touto poznámkou přehrát (jako) zodpovědnost na nás, koncové uživatele :)))

kacenkin

zeby to dali kvoli olimpiade a STV3 HD, CT HD pripadne CT 4 ???

funtomas
Registrace: 12/2009

RE: a kuwa... stránky

na skylink.sk je psáno o českých ještě po staru. možná se rozhodli zvíšit si prodeje tím, že si koupíme druhou kartu a regneme jí na SK. pak si zase budou tahat triko, jak jsou úspěšnější

brambora
Registrace: 3/2009

skylink sk

** Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky).

mbfin
Registrace: 10/2008

to všetko vieme načo taký humbuk tu robíte

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pepa 3

No to rozdělení programů pro ČR a SR je sice hezké, jen moc dobře nechápu, přestože jsou to nabízené programy od jedné společnosti,že STV3 SD může člověk v ČR přijímat a STV3 HD nikoliv.Jako by ten obsah stanice byl zcela odlišný, nebo je to jen marketingový tah?Němci dokážou olypiádu v HD nabídnout volně pro celou Evropu, a tady se stále řeší jen čech nebo slovák.Jako by to (nevhodné slovo) nebylo jedno.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

O čom sa to tu točí?

Milan C
Registrace: 4/2006

A zaregistrovali ste nejaku zmenu (okrem toho,co je na stranke)? Ked sa tu plasite?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Nič sa nedeje, len zmena slovosledu. Podstata tá istá.

Milan C
Registrace: 4/2006

Borci, moc se těšíte, jen aby tam měli sněhu jako v Liberci, jinač to bude "Motocross". :)

CES
Registrace: 4/2007

www.skylink.sk/web/structure/26.html
Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky):ČT4 Sport,Nova,Nova Cinema,Nova HD,Prima TV,Prima COOL,TV Barrandov
www.skylink.cz/web/structure/13.html
Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR:STV Trojka,Markíza,Doma,TV JOJ,JOJ Plus
Odborníci co vy na to .....

mini

Pokud to bude skutečností, tak opravdu,ale opravdu se satelitní příjem vyplatí .... hlavně se to kupovalo k vůli programům druhé spřízněné strany, kde nebyly jazykové bariéry. Programy, které jsou v balíčku "Gratis" pro jednotlivé regiony naladí v každém regionu na anténu v dvb-t. A tak majitelům satelitních souprav nezbývá, aby využili investici, zaplatit si pay tv a sledovat ...... :lookaround:

mini

s cim mas problem?
nemas 60 Eur na druhu kartu?

losparabo
Registrace: 2/2007

mini

Ja 2 karty mam,takze aj keby sa nieco zacalo diat ;) zatial je ale vsetko po starom (osobne si myslim,ze je to iba tah,aby konkurencia nemohla pindat)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

No hoši, já mám vyvvinutej šestej smysl jak Chuck Norris, takže Vám můžu klidně říct, že do olympijády 12.2. nám Skylink cz tyhle free programy STV určitě odřízne :zombie: - navíc slovačiska by nerozdejchaly, že češi by mohli sledovat STV3 v HD a oni by utřeli nos :))) - něco takového je naprosto nepřijatelné a tak se navzájem před zahájením olympiády bratrsky odřízneme - HOP HOP HOP :laughing:

Bororo
Registrace: 1/2010

Bororo

STV1,2 urcite nikto odstrihavat nebude

Blooddog

Blooddog

STV1,2 - o těch mě ani nenapadlo uvažovat :laughing: , oba tyto veřejnoprávní kanály mám z EPG dávno vypáraný - na STV2 není a nebylo nikdy nic ke koukání to je kanál tak pro TV masochisty a ten jejich first ficokanál si můžou nasekat do nudlí - za čtvrt roku tam nebylo nic, co mě zsujmulo si to přes EPG pustit ;P

Markíza, JOJ a JOJ plus ano, tam mám u filmů mnohem vyšší četnost

Bororo
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra