![]() |
|
Technisat HD8-SX - flash/externí diskDobrý den, mám Technisat HD8-SX necelý týden, chtěl bych se zeptat jaký typ USB flash disku byste mi doporučili pro záznam HD programů? Budu ho připojovat zepředu (není tam nějaké omezení?). Jde mi o velikost (jestli stačí 8 nebo 16GB na 1 film) a rychlost disku - např. Kingston 410? Nebo na to flash disk nestačí a musí být externí disk a potom tedy máte s nějakým dobré zkušenosti?Díky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskJako flešku určitě zn. Patriot |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskPoužívam 16GB USB KINGSTON k úplnej spokojnosti.Nahrávam iba HD. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskNahráváš s ním na tenhle Technisat? Někde jsem četl, že zepředu jde připojit flash max. 8GB. USB vstup vpředu je samozřejmě pohodlnější. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
Asibych jenom připomenul,že na HD nahrávání to chce flash s rychlostí zápisu mnimálně přes 10 a více.Na 16GB se toho HD zas tak moc nevejde-3hodiny? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskMně se osvědčil USB Flash disk Patriot XT BOOST 32 GB (pogumovaný) (Záruka 10 let !)Funguje O.K. i při nahrávání HD programu. Je rychlý, přenos z něj do PC také velmi rychlý. Používám jej v Arivě 200 HD hlavně na nahrávání HD programů, funguje O.K., mohu doporučit. 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskJa používam CORSAIR Flash Voyager GT 16 GB a bez problémov nahrávam HD vysielanie |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Jasnětaky má rychlost zápisu okolo 15. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí diskTo, ze nejaky Patriot jede na Arive neznamena ze pojede na Technisatu a na HDD je HD8SX hodne hakliva, nejlepsi je HDD v supliku s externim napajenim. Ja myslim, ze pro pohodlny zaznam denne je mnohem vhodnejsi DigiCorder s vestavenym HDD.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SX - flash/externí disk007 napísal: "...na HDD je HD8SX hodne hakliva..."Ja som zatiaľ vždy počúval, že TechniSaty majú práve USB napájanie jedno z najlepšie dimenzovaných! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |