Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Měřění odběru v pohotovostním režimu LCD TV.

Po roce používání LCD TV PHILIPS 32 palců jsem měřením zjistil odběr 22w.LCD TV SAMSUNG 32 PALCů naměřeno 1W.Vprovozu SAMSUNG ca 135W PHILIPS ca 85W. Máte doma taky někdo takového žrouta elektřiny? Zajímá mě jak soudruzi od PHILIPSů mi to vysvětlí.

jarik
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Měřění odběru v pohotovostním režimu LCD T...

Oni ti to vobec nebudu vysvetlovat.Pre ostatnych na fore je to info i nicom,lebo vediet len,ze su to 32" masiny je malo.
Co maju este rovnake,su rovnako stare technologie a porovnatelne?Ja to z toho nevidim.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Když kupuji elektroniku, před nákupem kouknu na recenze a také na technické informace, tedy i na spotřebu. Pak se nestane, že jsem překvapený.

mispi
Registrace: 1/2009

LCD philips 32PFL7782D SAMSUNG LE32S86BDX. Jinak se musím přiznat že jsem ani jinou reakci nečekal.Přistavíme Temelín a je to vyřešeno. Maj sa J.

jarik

Jo pánové a ještě mi řekněte u kolika výrobků jste si přečetli tyto data tak max. celkový odběr. Odbběr v pohotovostním režimu se většinou vůbec neuvádí.

jarik

Já ji na noc,nebo když jsem delší dobu pryč vypínám úplně.Mě spíš zajímá spotřeba v zapnutém stavu.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Pro uvedený TV Philips 32PFL7782D je dle oficiálních informací výrobce http://download.p4c.philips.com/files/3/32pfl7782d_12/32pfl7782d_12_pss_ces.pdf
udávaný příkon v pohotovostním stavu menší než 1W.

mispi
Registrace: 1/2009

mispi díky tak to je zajímavý údaj. Jinak to chodí špičkově. Já již to centrálně všechno vypínám od sítě (tv,sat,dvd,dvb-t)pro sichr. ahoj a dík. j.

jarik

To jarik

Ja mám Panasonic a spotreba v StandBy je okolo 1W,ale na takúto úroveň klesne po cca 20 sec (vtedy počujem cvaknúť relé).
Takže ak si to meral a nepočkal si chvíľku tak možno si nenameral správnu hodnotu.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Měření odběru ve stanby

No úplné stálé vypínání nemají spínané zdroje televizorů rády.Ano pokud odjedeš na dovolenou atd.

MONY
Registrace: 9/2007

TOSHIBA REGZA 46RV555DG ve StandBy nezměřitelné (výrobce uvádí 0,8W), v provozu 125 W (uživatelská předvolba).

geronimo
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra