![]() |
|
Česká Hazena na OH 2012Neví někdo jestli to je pravda včera jsem četl na teletextu že pokud skončíme na euru do 8místo poletíme na oh 2012. prý z evropy se kvalifikuje 8 tymu a my jsme ten 8. Děkuji všem za info |
Flatfoot
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 185 |
![]() |
|
RE: Česká Hazena na OH 2012Ani jsem nevěděl, že celé tohle forum hraje házenou :O A kdy tam teda poletíme?S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Česká Hazena na OH 2012Môžeš iba snívať,máš asi zle info.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Česká Hazena na OH 2012Iba svetový šampión,europský šampión a bude ešte olympijská kvalifikácia,odtiaĺ pojde šesť tímov plus usporiadateĺ-Veĺká Británia a ďaĺši z ostatných svetadielov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
HázenáJak píše letas,pouze vítěz současného turnaje.Jako sázkař musím říct,že se včera daly velmi lehce vydělat peníze.Zápas Francie-Polsko byl rozhodnut již před utkáním.Poláci nemohli skončit ve skupině horší jak druzí a potřebovali,aby s nimi postoupili i Francouzi.Tím pádem si Poláci zajistili postup na mistrovství světa.Ale o tomto asi moc sázkařů nevědělo.Nevěděl to ani tipsport.Za mých vsazených 50000-čistý zisk za tento zápas 42000 kč.Tipu zdar!! :laughing: :laughing: R^ R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
garrrryTys vsadil 50t a při kurzu 1.4 jsi vydělal 42t čistého ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinVsadil jsem v kurzu 1,94 už ráno.Počítal jsem s tím,že Slovinsko prohraje se Španělskem.Ke snížení kurzu došlo zřejmě těsně před zápasem. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
![]() |