Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Fleška

Zakoupil jsem flash disk Kingston 64GB.Po vložení do Ostagonu918 jsem zkusil nahrávat,ale vyosalo mi to hlášku "selhalo",poté zamrznul. Po restartu už nenaběhl/s fleškou/,bez ní ano.V PC nejde spustit.Vyhodí to,že je třeba naformátovat,ale nikdy to nedokončí.Ve vlastnostech se tváří,že O GB.Nevíte někdo co s tím?Předem dík.

jikle
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fleška

zkus to tímhle speciálním softem, tenkrát mi to pomohlo rozchodit blbě naformátovanej mp3 přehrávač
www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Nevim jak to stáhnout. Když dám download.tak mi haběhne Softpedia Sesure Download/US/ exe což je binary file/96 kb/,ale ten mi nejde spustit.

jikle

musíš na to po stažení kliknout pravým tlačítkem a vybrat "spustit jako administrátor"

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

já formátoval http://gsmobil.net/satelit/download.php?akce=detail&id_detail=40&sekce=

jm57
Registrace: 1/2008

vortimond

Díkes,už to funguje.Super rada.Jinak bych vyhodil nějakou pětku z vokna.

jikle

vortimond

nechci ti kazit radost, ale ten nastroj od HP byva v mnoha pripadech tak akorat na pikacu. osvedcilo se mnohem vic formatovat flashky z linuxu. tehle HP nastroj totiz nejak nedava linuxovy swapky. ne vzdy , ale obcas je proste neda. jako tvari se to ze formatuje, ze je to v cajku ale v cajku to neni. daleko lepsi je pro nadsence linuxovej fdisk nebo jeho graficka nadstavba pro lamky qparted.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jestli jsi tu flasku koupil nekde mezi 500- 1200 ,- Kč tak ti zaručeně řeknu že se jedná o falzifikáty z číny a většinou se prodávají na aukru. Tyto flashky jsou neuvěřitelně pomalé, někdy nejsou schopné přenést data větší než 3GB a nedrží paměť. Těchto flashek jsem měl doma 10 a vím o čem mluvím. Buď to byli kingstony datatravelery , nebo malé flashky v ocelovém pouzdře a strašně se zahřívaly . Tak bacha na to !

žela
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra