Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

problem GI 980

mám GI 98O asi dva mesiace..a teraz sa začal objavovat taký problém,že pri zapnutí../na dlhé bootovanie som si už zvykol/ sa objaví len zvuk a obraz nie...ked na tmavej obrazovke prepnem na iný program šípkou tak sa objaví zvolený program v ľavom hornom rohu obrazovky...ale žiadne dalšie funkcie sa nedaju zadavat...ked prijímač vypnem do standby a znova zapnem tak je všetko OK...v čom bude problem? mám napojený externý HDD v tom ?

novica
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

problem GI 980

aky tam masa disk,ja tam mam 1 terabajtovy disk samsung,a robi my to problemy ked nahravam jeden kodovany program a druhy pozeram tak ked prepnem program tak ten co som nahraval a ked si ho pozriem tak tam kde som prepinal ine programy tak obraz kockoval alebo sekal roby to aj tebe problemy? ak ti to nerobi problemy aky tam mas soft,dik

Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.

milan007
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re. milan007

ja mám WD 500 HDD..s externým napájaním...zatial som nahral asi 4 filmy vačšinou cez EPG ...poviem pravdu zatial som ich nevidel až na jeden aj to ma rozčulilo že nenahralo do konca..ale to je chyba udajov EPG..a reklám,hoci som prodal asi 15 min...asi treba viac pridat

novica
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra