![]() |
|
Kvalita CSlinkPrávě jsem chvíli sledoval vysílání stanice Sport1 a Sport5. Na obou programech hrozný obraz, kvalita horší než obraz z youtube (PC na TV přes HDMI). Myslíte, že takové vysílání má v dnešní době smysl? Kam CSlink kráčí? To už je horší než UPC Direct... ;PŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkno on problém nemusí být ani tak v cslinku, kolikrát za to může provozovtel dané stanice, kterej to považuje za dostatečnou kvalitu a nechce platit za lepšíNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkMyslíš, že na Skylinku jsou v tom lépe?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkNeni nic lepsiho nez neplatit ne? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlink"PC na TV pres HDMI" to fak nevim co od toho cekas? To je jako kdyz si poustis cernybily film na barevne televizi a nadavas ze nemas barevny obraz....Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkPřesně tak. Nelíbí - neplať. Mě předplatné vyprší na konci května. Platit pak budu jen tomu, kdo bude mít v nabídce stanic s Premier League. Ligu mistrů si pojistím kartou na AJS na Hotbirdu, i když to jede nyní v Emu. Na španělskou ligu se můžeš dívat klidně přes net. Ten datový tok je prakticky stejný jak od našich providerů. Ať se kluci snaží. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkJá už na fotbal ani v SD nekoukám to nemá smysl na těch plackách se trápit. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
patTen fotbal na Coolu je obraz - děs, ale na ČT liga mistrů a přenos z ČR. ligy docela OK. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@faustA proč by nemonl být připojen PC ještě i k TV? Já mám taky natažený hdmi kabel z druhého výstupu grafické karty ještě k TV a jede to krásně... pustím na PC nějaký Xvid a pod. film a koukám třeba v ložnici... nevidím v tom problém,když je kvalitní film,obraz je supr... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
CESJojo to máš pravdu to co jde na CT je ok.Koukatelný. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkSport1 je taky uz od distributora,s tym zazraky neurobia...co sa tyka SPort5 to je o inom...prepchaty TPČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Sport5je stejná technická kvalita jako ty arabské sexy reklamy Rv Rv Rv ;P ..... že se někdo nestydí |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
@PetrT, Blooddog a ostatnímLepší technická kvalita kanálu Sport 1 není k dispozici. Všichni operátoři jsou odkázáni na distribuční signál v paketu UPC Direct.Sport 5: Takovou kvalitu si zajistil vysílatel svými kodéry a potažmo objednáním kapacity na transpondéru. CS Link a ani Skylink toto ovlivnit nemohou. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 278 |
![]() |
|
re :Spíše napište nějaký PAY program CS Linku,nebo Skylinku,který má pěkný obraz.Novu Sport vynecháme,ta si platí distribuci sama.... Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkmám zasunuté obě karty cs-link i skylink a sport1 a sport5 od skylinku byla k nekoukání už předtím, vypáral jsem je z EPg natotata, to bych nepouštěl ani muklům v base :zombie:, teď mi tam naskočil ještě sport2 od cs-link, okamžitě po shlédnutí kvality jak z mobilu byl odstraněn z EPG jak malina, musím si vystačit s kanály v pořadí Eurosport HD, Novasport HD, když tam nic není, jdu na Eurosport2,CT4, STV3, pak DSF či ESPN, nějaká italská liga snímaná live mobilem mi teda žíly netrhá :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkže to cs link a skylink nemohou ovlivnit??? a kdo je nutí to brát? tak prostě tyto programy neberu a je klid... alespoń mi to nekazí image poskytovatele kvalitního obrazu... to raději méně programů ,ale kvalitních... na takovou mazanici se mohu dívat zadarmo na rumuny |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
vicini na hradR^ R^ R^ :) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkPrávě jsem chvíli sledoval vysílání stanice Sport1 a Sport5. Na obou programech super obraz.S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkNeseďte pol metra pred telkou a obraz bude OK :-/ |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
viciniPlatene programy nemas co pozerat zadarmoČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkKdyby clovek nevidel HD. tak by asi tolik nenadaval, ale i ja musim rict, ze se radsi ani na programy typu Sport1 nedivam, je to strasny obraz, tohle by proste nemeli vubec poustet do eteru.Ale ono staci kdyz si porovnate treba DSF na 19E a na 23E, to je taky rozdil.Bohuzel na nas chrli same nove technologie LCD, LED atd, ale zatim u nas na to vubec nejsou podminky. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Kvalita CSlinkco brečíte?,koupíte TV LCD v akci za 8000kč a pak hledáte chybu jinde,mám plazmu a jde to na vše koukat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrto bych chtěl vidět tu tvojí plasmu.... co tyhle programy srovná.... možná koukat jde ale obraz dobrej není, to mi nevyprávěj |
vicini
![]() |
|
Blooddogjá sa nepozerám, platím si HD u skylinku....ale píšu, že ta možnost tady je pokud by měli pokračovat s vysíláním v této kvalitě |
vicini
![]() |
|
pierrepetrtak tak R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Kvalita CS LinkuBohužel kvalita obrazu u Sport1 na CS Linku, slušně řečeno mírně pokulhává, ale přitomu na UPC je obraz u této stanice mnohem lepší, takže chyba bude spíše na straně této platformy než u provozovatele tohoto kanálu. Snad se to časem zlepší, protože je dobře že mají tuto stanici v nabídce, ještě přidat ten Eurosport2b. a od podzimu neztratit Premier League. To by byl problém... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |