Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Problémy so Showboxom.

Mám Showbox S500 PVR Platinum a neustále 5,6 denne mi zamŕza,neviem prečo či mám dať zálohu a potom reset,alebo už fakt neviem čo z tým.A to sa tu tak tieto prijímače ospevujú.Prosím o radu.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problémy so Showboxom.

Se divíš , když jsou také mrazy , tak i šůbox zamrze .
Nejdřív napiš jakou verzi softu tam máš jakou platformu chytáš ? Nebo si pročti fóra které se zabývají detailně šhowboxy např openboxforum.cz , ab-forum. info .
A možná zjistíš kde je problém i když bude restartovat i když oteplí ... R^

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Zabudol som napísať,že sa to stáva pri prepínaní kanálov a niekedy aj pri zapnutí prijímača.Mám firmware od p.Demseyho z openbox fora z 22.1.2010.Neviem či to nieje aj modulom.Modul mám Cryptoworks Eurocam rev.2.3.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Tak to zkus provozovat bez Modulu chíli , co to bude dělat a firmware si tam dej o jedno níž z 19-tého , pokud se nepletu tak oba to jsou nějaké testovací verze . Snad vydá i Makepeaceová nějakou novější verzi :laughing:

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra