![]() |
|
Preco hrozi uraz el. prudom pri Openbox X800?Jeden doma mám....to sa mám teraz fakt báť?... :zombie:Co je na nom nebezpecne? |
MarianS
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Prečo Openbox kopePodrobnosti nebezpečnej poruchy nájdeš na stránkach SOI Slovenskej obchodnej inšpekcie (nález), aj výrobné čísla, u ktorých sa táto vada zistila. Pokiaľ si pamatám týkalo sa to jednej košickej predajne.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
Prečo Openbox kope - 2Tak to tu máš komplet: http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny-trh-SR.soiTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
dakujemVdaka antonius, pozriem doma...ak je nebezpecny aj ten moj...darujem ho svokre... :))) |
MarianS
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
MarianSDúfam že svokra nemá internet. :bigeyes:HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@antoniuspokial máš na mysli AVS Košice tak prijímače od nich sú v poriadku R^ |
janlop
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 228 |
![]() |
|
@antoniusZ toho linku čo si dal som sa dozvedel h...o . Takéto všeobecné kydy ako sú na tej stránke,nič nevysvetľujú. Vieš dôvod prečo je nebezpečný ?GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Preco hrozi uraz el. prudom pri Openbox X8...Uraz el. prúdom hrozí preto lebo na to prišla slov. obch. inšpekcia. A prišla aj na to že kondenzátory sú naplnené 3 x tol .om :laughing: a preto ,keď ochorejú opuchnú a vybuchujú. SOI musí niečo vykazovať a tak sa prehrabávajú aj v sračkách. Je to ich nápň práce. :)))vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |