![]() |
|
RS 232 co je lepsieKto mate z praxe skusenost pri rozsireni NTB o seriovy port je lepsie pouzit napr. express kartu s RS 232,alebo redukciu z USB na RS 232.Podla mna by spolahlivejsia mala byt ta karta,ale mozno mate ine skusenosti.Ide hlavne o komunikaciu zo sat. prijimacom.Dik za postrehy a pekny den.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsiemam skusenosti ze niekedy nefunguje ani jedno ani druhe, najlepsie je dohodnut sa s predajcom o moznosti vratenia produktu |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsies usb/rs232 kabelem mam zkusenost spatnou, nektery prijimac (znacka a typ) OK, nektery ne :-/. Nezjistil jsem proc, tak co nejde na notasu nebo nema moznost prehrani primo pres USB pichnu do stolniho PC a facha to vzdycky. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsieako pise milanm, usb redukcia nemusi ist vzdy, vraj to ma nejake dlhsie odozvy. Mne to zatial fungovalo na 100 %. Ale cital som o tom na stranke igora ceska o home made IR prijimaci. Napriek tomu, ako vravim, nikdy som problem osobne nemal, a to som skusal kadejake receivery. Mam redukciu s kablom, nie maly stick. Chip od Prolific |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsieDik za reakcie.Viem,ze tie redukcie a kable su problematicke.Niekde to ide inde nie.Preto som cakal,ze niekto pouziva aj kartu a poreferuje.No uvidime. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsieMne nešla ani karta ani usb. Potom som kúpil inú redukciu vyskúšal som ju na dvoch He@d 2900 a fungovalo to. Tak som ju zaplatil a na ďalších dvoch He@d 2900 to už nešlo iba zo stolného počítača. Teraz som si kúpil originál krížený rs232 a kábel a šľape to na všetkom aj cez tú redukciu. Problémy sa nájdu vždy.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: RS 232 co je lepsieJá osobně používám postavený USB-RS 232 myslím dle AR s čipem FTDI a vlastní pamětí pro jméno převodníku a doposud jsem nenarazil na problém.Jak komunikace se sat.tak auto kabelem, regulátory teploty.... |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
![]() |