![]() |
|
PANASONIC-TX-P42G15E - History HDAhoj,mám takový problém.Kopil jsem si PANASONIC-TX-P42G15E se satelitním tunerem.Všechny kanály jsem naladil v pohodě.Všechny programy jdou O.K. Pouze program History HD mi hlásí - kanál zašifrován (zakodován). Pak je tato hláška u všech placených programů.Musím jít na volný program, vyčkat cca 1-2 minuty.Potom přepnout na zakodovaný kanál a pak po 5 sekundách se program odkoduje. Ale History HD je stále zakodován. Ostatní HD programy jedou skvěle tak jak mají. Neměl někdo podobný problém ? děkuji za rady, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
PANASONIC-TX-P42G15E - History HDSkús si požičať iný modul cw,spôsobuje to modul. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDModul mám CAM Cryptoworks Irdeto (zelený) od Olmi.Byl v akci s kartou SkyLink. tak jsem přepokládal, že nebudou problémy..... Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDJa mám červený irdeto a kartu skylink a vyhadzuje hlášku len na viasat history,všetky programy bez problémov,mám 46g15e.Myslím,že momentálne ani nexistuje modul,ktorý ide bez problémov u neo pdp tv,je to častý problém.Po odskúšaní viacerých modulov najlepšie sa mi gunguje práve červ. irdeto. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDTrochu jsi mě uklidnil. History HD mě moc nemrzí, hlavně že jde Eurosport HD, CT HD. Kvůli tomu jsem si pořídil plazmu a SkyLink HD.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
History HDKolega má tuto TV a vůbec v ní například nefungoval třeba modul Zetacam. Po osazení novým modulem Eurocam/cryptoworks vše bez problémů, včetně History HD. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDJá vlastním starý modul Philips CryptoWorks 1.15.015, v něm starou CW kartu T&T 0 0002 8530 xxxx x a mám stejný problém s History HD, ale navíc i s Discovery HD a Brava HDTV. Přisuzoval jsem to starému modulu, nebo nějaké nekompatibilitě staré karty s některými programy HD. Jak vidno, problém je jinde. Škoda.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
to Michal :Discavery ani Brava jsem ještě nezkoušel. Až budu doma, tak se ozvu.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDModuly jsou opravdu problem. Pro tyto Tv doporucuji pouzit moduly TechniCrypt (TechniSat), obvykle se chovaji korektne. Irdeta jsou sazkou do loterie, nicmene, napr v Topfield prijimacich jsou OK. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDChlapi,ak tie moduly šlapú v sat. prijímačoch,tak asi nebude problém v moduloch,ale v TV .GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: PANASONIC-TX-P42G15E - History HDtak Brava i Discovery jedou dobře, pouze History HD nic.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
![]() |