Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Comag sl100hd/tp 12110

Zdravím, na tp 12110 mám naladěny HD programy, chodí OK. Na potíže jsem narazil při pokusu o naladění DokuCS. Ladění zamrzne při 24 % resp. 60 %. Myslel jsem, že je to problém jen u mne, ale už tu byl před časem stejný problém zmíněn. Může někdo poradit? Děkuji předem za zprávu.

hujer2
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Comag sl100hd/tp 12110

Já mám také tento problém.Při ladění na transpodéru 12109-NOVA HD to zamrzne na 24 procentech a nepomůže nic než restart.Dělá to od té doby co zkoušeli nové kódování irdeto a nešla ta NOVA HD.Při té příležitosti jsem tento transpodér vymazal a po jeho novém zápisu už se to při ladění takto kousne.Jiné transpodéry jdou ladit normálně.Co s tím nevím,možná by pomohl nový software - máte s tím někdo zkušenost?

stromecek
Registrace: 10/2009

me se to nikam na reklamaci posilat nechce,protoze to treba vyresi novej soft.po nedeli budu chytrejsi bo kamarad kupoval tenhle pristroj v miste bydliste a nese to s timto problemem na reklamaci.tak uvidime co mu na to reknou.pak dam vedet co a jak.

labi
Registrace: 2/2009

Nešlo by do přijímače nahrát zálohu settingu ve které máte ještě tento kmitočet? Nemohu to vyzkoušet, protože teď nemám tento přijímač k dispozici, ale taky by mě zajímalo vyřešení tohoto problému.

sirda
Registrace: 11/2006

Mal som ten istý problém, ale vyriešil som to natiahnutím novšieho firmware a novým naskenovaním programov. Neviem teraz presne, ktorú verziu softu som použil (myslím, že FIXED DVB 4800 SL100HD E145). Predtým som používal S2_166. Musel som si urobiť aj nový seting, lebo ho nový soft nevie načítať seting z verzie S2_166. Nový soft funguje v pohode, ale nezobrazuje správne češtinu v EPG (E166 v tomto prípade fungovala korektne). Taktiež je v poeiadku dekódovanie Discovery HD a BravaHD (u niektorých softov dochádzalo k zasekávaniu obrazu)

niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare

rogi
Registrace: 7/2005

"Při ladění na transpodéru 12109-NOVA HD to zamrzne na 24 procentech a nepomůže nic než restart."

Ano presne toto robil Comag s novším firmwarom (E88). Vrátil som tam E187 a už sa chytil. Ja som mal v tom firmware ešte aj problém s inými frekvenciami. Inak setting sa dá nahrať len je ho potrebné prehnať cez Alieditor, ten urobí menší súbor a ten už novší firmware načíta (ale v niektorých prípadoch je lepšie ešte preskenovať. Skúsim ešte aj ten E145 to som v Comagu zatial nemal :) .

astalas

Již jsem tady o tompsal.Mě se to začalo sekat před 14 dny.Tak jsem to poslal po domluvě zpátky na reklamaci.Pokud je v záruce,tak je to lepší.

mesicek
Registrace: 9/2007

pro rogi

Velká prosba,mohl bys mi poslat ten tvůj upravený seting pro nový software? ;) Zkusil bych i ten Alieditor,ale nějak nevím jak na to...

stromecek

pro rogi

Ještě jsem zapomněl mail - milda.strom@seznam.cz Dík

stromecek

Tak už mi to funguje,nacpal jsem do toho software 2.0.A (E146)ze stránek http://www.comag.tv/index.php?act=category&id=42 ,upravil jsem seting přes Alieditor tak aby šel nahrát(menší soubor)a už vše funguje tak jak má.Jen EPG nepodporuje české znaky,ale to přežiju... :)

stromecek

kamaradovi co to mel na reklamaci prehrali soft.mel tam e120 a ted tam ma ten samy a codi mu to.tak nevim co mu s tim udelali.ja kdyz jsem prehraval soft na e120 tak mi to porad neslo.

labi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra