Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

zapínání HUMAX 5500

Zdravím všechny uživatele Humíka.
Před měsícem jsem opravoval na svém zařízení zdroj - výměna kondíků, odporu a Zenerky. Od té dby se mi mašinka každý den automaticky zapne v 17:12 na kanále 11. V předvolbách nic není, protože jsem funkci automatického zapínání nikdy nepoužil. Nevíte někdo jak přístroj nějakým jednoduchým způsobem "zresetovat", abych nemusel přehrávat SW?
Díky za nápady.

croco
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

To:croco

Zkontroluj si v Menu casovac - timer!!! Urcite je zapnuty!!!

damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB

damba
Registrace: 6/2007

RE: zapínání HUMAX 5500

Kdybych tam měl COKOLI nastavenýho, tak s takovou ptákovinou nepolezu na fórum. "ČASOVAČ NEUMOŽNĚN" :(

croco

H-5500

tak zmaz tu 11predvolbu a a ak to mepomůze tak zmaz vsetko a nebude sa mat kam zapnut

manesman
Registrace: 11/2006

Nie je to v menu ale nejako EPG a potom nejaké farebné tlačítko už si to nepamätám

JARO
Registrace: 1/2006

manesman to vyriešil...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Nevím jak je to u humaxe, ale myslím si, že předvolbu 11 nevymaže, na její místo se posune jiný program. Jestli se pletu tak mě opravte.Máš tam někde naprogramovanou rezervaci (zapnutí programu každý den v určitém času).

sirda
Registrace: 11/2006

vyřešeno

JARO to vyřešil. Bylo to v nastavení EPG 11 předvolby. Nikdy jsem tuto funkci nepoužil, protože jsem to nepotřeboval. Každopádně po výslechu rodiny - kdo to nastavil, se ukázalo, že mám doma dva partyzány a jednoho velice inteligentího psa.:)))
díky všem

croco

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra