![]() |
|
Vada LNB?Po mrazivý noci mě na motorizovaný parabole přestaly na všech pozicích fungovat horizontální pozice. Je to zřejmě porucha konvertoru, že? Můžu se o tom ujistit jinak, než výměnou elenbéčka? Děkuju. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Vada LNB?Otoc LNB o 90 stupnov a v prijimaci nastav opacnu polarizaciu. Alebo si zmeraj vystupne napajacie napatie na konvertor 13V-vert., 18V-hor. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Vada LNB?Tam stačí malá nepatrná slza např.ledu. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Vada LNB?Děkuju, změřím ta napětí, když bude stb v pořádku (v lepším případě), musím na střechu (v tom lepším případě), hůůů! |
knawi
![]() |
|
RE: Vada LNB?@Ji.sat: fakt?? To tedy můžu počkat na oblevu a nemusím lozit do sněhu a mrazu. Děkuju! |
knawi
![]() |
|
RE: Vada LNB?Srandu si nedělám.Toto jsem měl vloni. Parabolku na balkoně,takovou zkušební a tam ten kousínek ledu dělal zázraky.Jinak můj tip asi LNB.Ještě se podívej do F-konektoru.Hezký den. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Vada LNB?Vím, že si neděláš srandu. Je mě divný, že jsem před osmou ráno kontroloval, co jde na A2D a signál byl na obou polarizacích. A před polednem nešly ani V, ani H. Vertikály se pak záhadně rozchodily a hor. nefungují nikde. Měj se taky hezky a děkuju za rady. |
knawi
![]() |
|
RE: Vada LNB?to je výhoda dávat to na střechu,to ti fandím |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Vada LNB?Výhoda nevýhoda - jediná možnost. Naštěstí je to střecha rovná, ale nechtělo se mi. Teď jsem slez´, Inverto White Tech vyměněný za stejný, ovšem stejně dobrý není. Škoda, ani stejný typy LNB nejsou stejný. Ale tenhle typ se mě, co do příjmu slabejch signálů, líbí. Jenomže, když kiksne jedna polarizace, tak to není moc platný.Dík za pomoc! |
knawi
![]() |
|
![]() |